Τελευταία Νέα
Οικονομία

Υπουργείο Οικονομικών & ΑΑΔΕ: Yποχρεωτική διαβίβαση παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA από 1/7

Υπουργείο Οικονομικών & ΑΑΔΕ: Yποχρεωτική διαβίβαση παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA από 1/7

Με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή,  μετατίθεται για την 1/7/2021 η έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων - myDATA

Σχετικά Άρθρα

Από 1/7/2021 η έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων - myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και έπειτα.
Ειδικότερα, με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργου Πιτσιλή, λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της πανδημίας, μετατίθεται για την 1/7/2021 η έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων - myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και μετά .
Αντίστοιχα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα παραστατικά που εκδίδουν οι επιχειρήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, θα πρέπει να διαβιβαστούν στην πλατφόρμα myDATA μέχρι την 31η/10/2021.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης