Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Coca-Cola μας ταξιδεύει στις κουζίνες του κόσμου, μέσα από τον μεγάλο διαγωνισμό «Δημιούργησε στην κουζίνα σου»!

tags :
Η Coca-Cola μας ταξιδεύει στις κουζίνες του κόσμου, μέσα από τον μεγάλο διαγωνισμό «Δημιούργησε στην κουζίνα σου»!
Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας για την απόλαυση του φαγητού,  που μας υπενθυμίζει πως «Μαζί, όλα έχουν καλύτερη γεύση»
Πριν από ένα χρόνο, ήρθε μια μέρα που τα άλλαξε όλα.
Ο χρόνος που πέρασε, μας έκανε να νιώσουμε τι πραγματικά έχει σημασία.
Μάθαμε να εκτιμάμε όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα, να τα απολαμβάνουμε, και να τους δίνουμε την πιο ωραία γεύση από ποτέ!
Όπως το να μαζευόμαστε παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να τρώμε όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι, γιατί “μαζί, όλα έχουν καλύτερη γεύση”.
Μιας και δεν μπορούμε πια να ταξιδέψουμε και να γνωρίσουμε νέες χώρες και τις κουζίνες τους, η Coca-Cola μας καλεί να ταξιδέψουμε μέσα από τη δική μας κουζίνα σε αγαπημένους προορισμούς, δημιουργώντας συνταγές εμπνευσμένες από διαφορετικές κουζίνες του κόσμου!

Μεξικάνικη ή ιταλική, λοιπόν; Ασιατική ή αμερικάνικη;
Όποια κουζίνα κι αν προτιμάς, η Coca-Cola σε καλεί να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό με τίτλο «Δημιούργησε στην κουζίνα σου», για να ανακαλύψεις γεύσεις από όλο τον κόσμο και να κερδίσεις πλούσια δώρα! Συνοδοιπόρος στο ταξίδι, θα είναι ο διάσημος σεφ Άκης Πετρετζίκης, και ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 9 Μαΐου. Κάθε δύο εβδομάδες θα είναι αφιερωμένες σε μια από τις πιο αγαπημένες κουζίνες από όλο τον κόσμο: την αμερικάνικη, την ασιατική, τη μεξικάνικη, την ιταλική και, φυσικά, την ελληνική.
Κέρδισε καθημερινά αλλά και εβδομαδιαία απίθανα δώρα, εμπνευσμένα από την κάθε κουζίνα, που θα απογειώσουν τη μαγειρική σου εμπειρία.
Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί στο τέλος του διαγωνισμού, και θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ένα αποκλειστικό virtual cooking masterclass με τον Άκη Πετρετζίκη!
Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να απολαύσεις μια παγωμένη Coca-Cola, να βρεις τον κωδικό κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος, και να επισκεφθείς το coca-cola.gr/food ώστε να τον καταχωρίσεις και αυτόματα να συμμετάσχεις στις ηλεκτρονικές κληρώσεις.
Συντονίσου στα κανάλια της Coca-Cola και του Άκη Πετρετζίκη, δες πρώτος lives, exclusive videos και συνταγές από όλο τον κόσμο, δημιούργησε στην κουζίνα σου και κέρδισε φανταστικά δώρα! Με την Coca-Cola και τον Άκη, αποκτάς ακόμα περισσότερες αφορμές για να ετοιμάσεις τα πιο απολαυστικά γεύματα για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί μην ξεχνάς… μαζί, όλα έχουν καλύτερη γεύση!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης