Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σαράκης για την προφυλάκιση του 30χρονου ελληνοϊρακινού: Ανισόρροπο άτομο ο μάρτυρας

Σαράκης για την προφυλάκιση του 30χρονου ελληνοϊρακινού: Ανισόρροπο άτομο ο μάρτυρας
Όπως δηλώνει ο δικηγόρος του 30χονου κατηγορούμενου, αιχμή του δόρατος στην προσφυγή θα είναι οι αναδιατυπώσεις στην κατάθεση του βασικού μάρτυρα σε βάρος του, πρώην κουνιάδου του, με τον οποίο έχει ενδοοικογενειακή αντιδικία
Σχετικά Άρθρα
Προσφυγή κατά της διάταξης με την οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 30χρονος ελληνοϊρακινός, ο αποκαλούμενος “ινδιάνος”, ο οποίος κατηγορείται ότι είναι ο άνθρωπος που έριξε  τον 27χρονο αστυνομικό στη Νεα Σμύρνη, ετοιμάζει ο συνήγορός του Παύλος Σαράκης.
Όπως δηλώνει αιχμή του δόρατος στην προσφυγή θα είναι οι αναδιατυπώσεις στην κατάθεση του βασικού μάρτυρα σε βάρος του, πρώην κουνιάδου του, με τον οποίο έχει ενδοοικογενειακή αντιδικία.
Τι αναφέρει ο δικηγόρος σχετικά με την προφυλάκιση του 30χρονου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του αστυνομικού στα γεγονότα της Ν. Σμύρνης:

Η ανακοίνωση 

“Η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως περί προσωρινής κράτησης του εντολέα μας είναι άκρως εσφαλμένη, αφού δεν υφίσταται ούτε υπόνοια εμπλοκής του στα θλιβερά γεγονότα της Ν. Σμύρνης. Ιδιαίτερα μετά την ανασκευή της αρχικής επιβαρυντικής κατάθεσης του γαμπρού του, ο οποίος με την εν γένει συμπεριφορά του μαρτυρεί ότι είναι ένα πρόσωπο ανισόρροπο και κακόβουλο με ψυχική ροπή στη μυθοπλασία.
Θα προσβάλλουμε άμεσα την απόφαση, προκειμένου να αποκαταστήσουμε τόσο τη νομική θέση του εντολέως μας, όσο και το κύρος της Δικαιοσύνης.

ΠΑΥΛΟΣ Κ. ΣΑΡΑΚΗΣ

Δικηγόρος/Ποινικολόγος”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης