Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος κατά ΝΔ: Να γίνουν εκλογές, να φύγετε μπας και ησυχάσει ο τόπος

Βελόπουλος κατά ΝΔ: Να γίνουν εκλογές, να φύγετε μπας και ησυχάσει ο τόπος
«Στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν κολλάει, στα σούπερ μάρκετ δεν κολλάει, στις διαδηλώσεις δεν κολλάει, αλλά κολλάει στις εκκλησίες;» διερωτήθηκε ο Κ. Βελόπουλος
Σχετικά Άρθρα

«Να γίνουν εκλογές, να φύγετε μπας και ησυχάσει ο τόπος» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος στο κλείσιμο της ομιλίας στην Ολομέλεια της Βουλής απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.

«Οι Έλληνες δεν έχουν άλλη υπομονή» είχε σημειώσει νωρίτερα υπογραμμίζοντας ότι η υπομονή είναι αρετή σε μια πολιτική που διέπεται από αρετή και ήθος.
«Σε μια πολιτική που διέπεται από το ψεύδος των λαοπλάνων και μισές αλήθειες η υπομονή ήταν αρκετή» υποστήριξε.
Ο κ. Βελόπουλος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση κυρίως για τη διαχείριση της οικονομίας και ανέφερε η επιστροφή στην ανάπτυξη περνά μέσα από την κατάργηση επαχθών φόρων όπως ο ΕΝΦΙΑ και τη μείωση του ΦΠΑ.
Σημείωσε, μάλιστα, ότι το παρατεταμένο lockdown με κλειστές τις επιχειρήσεις προκάλεσε τεράστια ζημιά σε επιχειρήσεις και εργαζομένους και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει σχέδιο ούτε για το άνοιγμα του τουρισμού.


Για τις εκκλησίες

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επέκρινε όμως την κυβέρνηση για την υγειονομική διαχείριση και της πανδημίας καταλογίζοντάς της συνεχή αντιφατικά μέτρα.
«Στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν κολλάει, στα σούπερ μάρκετ δεν κολλάει, στις διαδηλώσεις δεν κολλάει, αλλά κολλάει στις εκκλησίες;» διερωτήθηκε και εξέφρασε τη διαφωνία του με το κλείσιμο των εκκλησιών και την υποχρεωτικότητα της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Επίσης καταλόγισε στην επιτροπή των ειδικών ότι πέφτει διαρκώς έξω στις προβλέψεις της και ότι οι επιστήμονες «τσακώνονται μεταξύ τους».
«Μιλούν για την ατομική ευθύνη των Ελλήνων.
Αυτοί δεν έχουν ευθύνη;» διερωτήθηκε ο κ. Βελόπουλος και κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει πως σκοπεύει να ανοίξει τον τουρισμό για εκατομμύρια τουρίστες χωρίς καινούργιες ΜΕΘ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης