Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ένα κρυπτονόμισμα έχει τον Μάρτιο απόδοση 1.600% και δεν είναι το Bitcoin

Ένα κρυπτονόμισμα έχει τον Μάρτιο απόδοση 1.600% και δεν είναι το Bitcoin

Τα sport tokens, συμπεριλαμβανομένων του Chiliz και εκείνων που συνδέονται με συγκεκριμένες ομάδες, διαγράφουν μια θριαμβευτική πορεία

Σχετικά Άρθρα

Εκρηκτική απόδοση 1.600% σημείωσε τις δύο πρώτες εβδομάδες του Μάρτιο 2021 το κρυπτονόμισμα Chiliz (CHZ), σύμφωνα με τα δεδομένα του Cointelegraph Markets Pro.
Ειδικότερα, η πλατφόρμα Blockchain που βασίζεται στα sports, Chiliz (CHZ), πλέον ηγείται των altcoin, ξεπερνώντας σε κέρδη τόσο το Bitcoin (BTC) όσο και το Ether (ETH).
Με τα altcoins να επιστρέφουν στο προσκήνιο καθώς το Bitcoin πλησιάζει σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, οι επόμενοι μήνες προμηνύονται τουλάχιστον ευφορικοί για την αγορά κρυπτονομισμάτων.
Αυτό τον μήνα, ωστόσο, μια «ομάδα» παράγει ήδη πρωτόγνωρα κέρδη.
Τα sport tokens, συμπεριλαμβανομένων του Chiliz και εκείνων που συνδέονται με συγκεκριμένες ομάδες, διαγράφουν μια θριαμβευτική πορεία.
Το Chiliz αποτελεί την υποκείμενη υποδομή για μεγάλο αριθμό token που συνδέονται με αθλητικά κλαμπ, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων όπως η Barcelona FC και η Paris Saint-Germain.
Μόνο την περασμένη εβδομάδα, αρκετοί επενδυτές είχαν απόδοση 100%, προεξάρχοντος του token του group Team Heretics (TH), το οποίο από τις αρχές Μαρτίου έχει σημειώσει αύξηση κατά 425%.

da_1.JPG

Καταλύτης ανόδου

To Chiliz, από την άλλη, σημειώνει μεγάλη επιτυχία, με τον δείκτη VORTECS ™ της Cointelegraph να προμηνύει μια ανοδική προοπτική για το CHZ στις 12 Μαρτίου, λίγο πριν φτάσει στα υψηλά όλων των εποχών, ήτοι στα 0,86 δολ.
Καταλύτης ανόδου ήταν η είδηση ότι η ανταλλαγή OKEx θα επέτρεπε margin trading τόσο για το εν λόγο token όσο και για πολλά άλλα.
Η βαθμολογία VORTECS ™ είναι μια αλγοριθμική σύγκριση ιστορικών και τρεχουσών συνθηκών αγοράς που προέρχονται από ένα συνδυασμό σημείων δεδομένων, όπως το συναίσθημα της αγοράς, ο όγκος των συναλλαγών, οι πρόσφατες κινήσεις τιμών και η δραστηριότητα στο Twitter.
Το blockchain Chiliz έφτασε τα 400.000 ενεργά πορτοφόλια στις 14 Μαρτίου, σύμφωνα με τον CEO της Alexandre Dreyfus.

adg.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης