Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επιφυλάξεις Εξαδάκτυλου: Δεν θα επαληθευτεί ότι κλειστήκαμε με λίγα κρούσματα και ανοίγουμε με πολλά

Επιφυλάξεις Εξαδάκτυλου: Δεν θα επαληθευτεί ότι κλειστήκαμε με λίγα κρούσματα και ανοίγουμε με πολλά
Να δούμε τι θα αποφασιστεί στη συνεδρίαση των ειδικών είπε ο κ.Εξαδάκτυλος
Σχετικά Άρθρα

Επιφυλάξεις για το διαφαινόμενο μερικό «άνοιγμα» της οικονομίας από την ερχόμενη Δευτέρα 22/3 εξέφρασε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν θα επαληθευτεί η υπόθεση ότι κλειστήκαμε με λίγα κρούσματα κι ανοίγουμε με πολλά».
«Να δούμε ποια μέτρα θα αποφασιστούν» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Εξαδάκτυλος, ο οποίος σχετικά με το επικείμενο άνοιγμα κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής, υπογράμμισε πως «δεν έχει γίνει καμία συζήτηση, θα γίνει σε μια ώρα».
Ερωτηθείς για το γιατί δεν απέδωσαν τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα, ο κ.Εξαδάκτυλος έκανε λόγο για «έναν ιό που μεταδίδεται 50% πιο γρήγορα από τον άλλο, που μεταδίδεται 4 φορές πιο πολύ από τη γρίπη».
Πάντως ο κ.Εξαδάκτυλος εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο ανοίγματος δραστηριοτήτων της υπαίθρου, όπως το ψάρεμα για το οποίο είπε ότι «μόνο καλό θα μας κάνει», αναφέροντας πως «θα πρέπει να αναθεωρηθούν οι δραστηριότητες υπαίθρου».
«Κάνουμε μία εισήγηση που μπορεί να είναι ή να μην είναι αποδεκτή» είπε ο κ.Εξαδάκτυλος, υποστηρίζοντας πως θα ήταν τεράστιο λάθος το να νομίζει κάποιος πως «αν αρθούν αύριο τα μέτρα» «θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα», περιγράφοντας πως σε αυτήν την περίπτωση θα μπούμε σε μία τραγική κατάσταση με εκρηκτική μετάδοση των μεταλλάξεων.
«Δεν έχουμε δυνατότητα να στείλουμε τους διασωληνωμένους σε άλλη χώρα.
Αν εγκαταλείψουμε την προσπάθεια σήμερα, δεν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αλλά σε αυτό που προσπαθούσαμε να αποφύγουμε» τόνισε ο κ.Εξαδάκτυλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης