Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Joe Biden έπεσε 3 φορές στη σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One

Ο Joe Biden έπεσε 3 φορές στη σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One
Ο 78χρονος Δημοκρατικός έπεσε μάλιστα διαδοχικά τρεις φορές πριν καταφέρει να ανέβει τελικά τις σκάλες
Σχετικά Άρθρα

Ατύχημα είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden καθώς σκόνταψε και έπεσε στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One.
Ο 78χρονος Δημοκρατικός έπεσε μάλιστα διαδοχικά τρεις φορές πριν καταφέρει να ανέβει τελικά τις σκάλες.

Joe Biden: «Η πρόεδρος Kamala και εγώ...» - Η γκάφα με την «προαγωγή» της Harris


Σε ένα νέο λεκτικό ατόπημα στο πλαίσιο ομιλίας του για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού στις ΗΠΑ προέβη ο Joe Biden, καθώς άθελα του αναβάθμισε την Kamala Harris σε πρόεδρο.
«Τώρα όταν κάναμε, η Πρόεδρος Harris και εγώ... μία εικονική περιήγηση σε ένα κέντρο εμβολιασμού στην Αριζόνα πριν από λίγο καιρό, μία από τις νοσοκόμες σε αυτή την περιοδεία που έκανε εμβολιασμούς ,είπε ότι κάθε εμβόλιο ήταν σαν να χορηγεί μια δόση ελπίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post», η γκάφα του Joe Biden κατεγράφη όταν ο ίδιος υποστήριζε ότι οι ΗΠΑ κατάφεραν να επιτύχουν, νωρίτερα κατά έναν και πλέον μήνα, τον στόχο που όρισε ο ίδιος ο πρόεδρος των 100 εκατομμυρίων εμβολιασμών κατά τις 100 πρώτες ημέρες της θητείας του.
Πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 78χρονος πρόεδρος αποκάλεσε έτσι την Αντιπρόεδρο Harris.
Υπενθυμίζεται, ότι πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του, την ανέφερε ως «εκλεγμένη Πρόεδρο των ΗΠΑ».


Trump: "Joe, ο Κοιμισμένος"

Ο Donald Trump κατά τη διάρκειας της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές του 2020 είχε αμφισβητίσει τις ικανότητες του Δημοκρατικού αντιπάλου του, ο οποίος, κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής παρέμβασης  έμοιαζε να ξεχνά το όνομα του Ρεπουμπλικανού προέδρου.
"Ο Joe Biden με αποκάλεσε George. Δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομά μου", έγραψε σε ένα tweet ο Trump, ο οποίος έχει δώσει στον αντίπαλό του το προσωνύμιο "Joe, ο Κοιμισμένος" και υπαινίσσεται συχνά ότι ο 77χρονος πρώην αντιπρόεδρος πάσχει από ένα είδος γεροντικής άνοιας.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης