Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλπάκης: Η κυβέρνηση μετέτρεψε την ενημέρωση για την πανδημία σε βήμα επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ

Καλπάκης: Η κυβέρνηση μετέτρεψε την ενημέρωση για την πανδημία σε βήμα επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ

«Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας τόσους μήνες να φωνάζουμε ότι χρειάζονται μαζικά τεστ για τους πολίτες και τώρα θυμήθηκε η κυβέρνηση ότι χρειάζονται», τόνισε ο Στ. Καλπάκης

«Η κυβέρνηση μέσω του κ. Σκέρτσου κατέστησε την ενημέρωση όλων των Ελλήνων για την πανδημία σε ένα φθηνό και διχαστικό επικοινωνιακό σόου», ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης.
Ο κ. Καλπάκης μιλώντας στην εκπομπή “KONTRA 24”, σχολιάζοντας τη χθεσινή ενημέρωση, συμπλήρωσε ότι «ο κ. Σκέρτσος μετέτρεψε την ενημέρωση όλων των Ελλήνων για τον κορωνοϊό σε βήμα χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και επίθεσης στον πολιτικό αντίπαλο της κυβέρνησης, τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Για τα κυβερνητικά μέτρα

Αναφορικά με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις ο κ. Καλπάκης σχολίασε ότι «η κυβέρνηση πήρε πίσω το ανόητο μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στις 7 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, το οποίο μας το είχαν πλασάρει ως έξυπνο».
«Έβγαινε ο κ. Πέτσας και έλεγε στους πολίτες να μην τρολάρουν τα “έξυπνα μέτρα” και τελικά αποδείχτηκε ότι το τρολάρισμα ήταν πιο σοβαρό από τα ίδια τα μέτρα, γιατί η απαγόρευση αυτή αύξησε τον συνωστισμό και ενδεχομένως να είχε αποτύπωμα στα κρούσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τα τεστ

Σχετικά με τις ανακοινώσεις για τα τεστ τόνισε ότι «έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας τόσους μήνες να φωνάζουμε ότι χρειάζονται μαζικά τεστ για τους πολίτες και τώρα θυμήθηκε η κυβέρνηση ότι χρειάζονται».
«Βέβαια έχουμε επιφυλάξεις και πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η διαδικασία μέσω των φαρμακείων και αν θα έχει πραγματικά θετικά αποτελέσματα», συμπλήρωσε.

«Δεν ακούσαμε κουβέντα για στήριξη του Ε.Σ.Υ.»

«Δεν ακούσαμε κουβέντα για στήριξη του Ε.Σ.Υ., για επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, για την κατάσταση στα μέσα μαζικής μεταφοράς και για τους ελέγχους στους μεγάλους εργασιακούς χώρους.
Δηλαδή, για τα δύο βασικά μέτωπα στη μάχη με την πανδημία», τόνισε ο κ. Καλπάκης.
«Στην αντιμετώπισή της στην καθημερινή ρουτίνα – για να το πω σχηματικά – στη διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά κι από τη δουλειά στο σπίτι. Και για την δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία, όπου χωρίς υπερβολή επικρατούν συνθήκες “ιατρικής πολέμου”», πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας «κι έχουμε την κυβέρνηση να μας λέει ότι έχουμε 1.400 ΜΕΘ, ενώ το σύστημα είναι στο κόκκινο με 650 διασωληνωμένους και περισσότερους από 100 ασθενείς στην αναμονή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης