Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Miami Beach, λόγω δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών!

ΗΠΑ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Miami Beach, λόγω δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών!
Ο δήμαρχος κήρυξε τον δήμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και επέβαλε μια νέα απαγόρευση κυκλοφορίας 72 ωρών καθώς πολλοί επισκέπτες καταπατούν τα περιοριστικά μέτρα.
Σχετικά Άρθρα

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα συρρέουν στο Miami Beach για ..εαρινές αποδράσεις, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις για την πανδημία από τον δήμαρχο της αμερικανικής πόλης.
Ο δήμαρχος Dan Gelber κήρυξε τον δήμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και επέβαλε μια νέα απαγόρευση κυκλοφορίας 72 ωρών καθώς πολλοί Αμερικανοί καταπατούν τα περιοριστικά μέτρα.
«Πάρα πολλοί έρχονται, πραγματικά, χωρίς την πρόθεση να ακολουθήσουν τους κανόνες και το αποτέλεσμα είναι χάος και αναταραχή, που δεν μπορούμε να αντέξουμε», είπε χαρακτηριστικά στο CNN.

Ρεκόρ επιβατών μετά την πανδημία

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Διοίκηση Ασφάλειας των Μεταφορών ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 1,4 εκατομμύρια Αμερικανοί πέταξαν την Παρασκευή (19/3) και το Σάββατο (20/3) για την ηλιόλουστη αμερικανική πόλη.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό επιβατών από το ξέσπασμα της πανδημίας.
Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν τουλάχιστον 12 άτομα, που παραβίασαν τους όρους απαγόρευσης της νυχτερινής κυκλοφορίας.
Επίσης το Σάββατο, πολλοί ήταν οι επισκέπτες που αγνόησαν τους νέους κανόνες ενώ ο Gelber είπε χαρακτηριστικά, πως η κοσμοπλημμύρα μεταφέρθηκε… στα αστυνομικά τμήματα.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (13 - 14/3), περισσότεροι από 150 άνθρωποι συνελήφθησαν στην περιοχή, καθώς παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης