Τελευταία Νέα
Speculator

Μία μεταγραφή που δείχνει ότι οι σαμαρικοί κινούνται…

Μία μεταγραφή που δείχνει ότι οι σαμαρικοί κινούνται…
Ένα στέλεχος από τα σπλάχνα της ΝΔ οδεύει προς το κόμμα Τράγκα

Μία μεταγραφή που δείχνει ότι ο σαμαρικός πόλος κινείται εκτός της Νέας Δημοκρατίας σημειώθηκε τις προάλλες και λίγοι την πήρανε χαμπάρι.
O Βασίλης Κανούσης δημοσιογράφος και μέλος της ΝΔ τοποθετήθηκε Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημόσιων Σχέσεων στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα «Ελεύθεροι Άνθρωποι».
Ο Βασίλης Κανούσης έχει διατελέσει υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Δήμου Κηφισιάς για περίπου μια δεκαετία και εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επί Προεδρίας & Πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.
Το 2010 ανέλαβε καθήκοντα Υπεύθυνου Περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας.
Από το 2012 μέχρι το 2015 ανέλαβε Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Μεγάρου Μαξίμου και του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Αντί - Μητσοτακική κριτική

Όπως καταλαβαίνετε, ένα στέλεχος από τα σπλάχνα της ΝΔ οδεύει προς το κόμμα Τράγκα και αυτό αποκρυσταλλώνει μία τάση που εκδηλώνεται σε στελέχη ή πρώην στελέχη που προέρχονται από τη ΝΔ.
Την ίδια ώρα, η πλευρά Σαμαρά εμφανίζεται να είναι σε μία απόσταση από τα κυβερνητικά δρώμενα και το παρασκήνιο βοά ότι υπάρχει μία μεγάλη ανησυχία για το τι θα γίνει στις ψηφοφορίες για τα εφαρμοστικά πρωτόκολλα της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Να σημειώσουμε ότι το antinews.gr, ένα site που απηχεί τις απόψεις και διαθέσεις Σαμαρά, έχει πυκνώσει την αντί-Μητσοτακική κριτική ενώ και φιλοξενεί και τις απόψεις του Νίκου Καραχάλιου που συνεργάζεται με το κόμμα Τράγκα.
Ότι ο Σαμαράς βρήκε διαύλους επικοινωνίας με τον Τράγκα, ούτε που μπορώ να το διανοηθώ καθώς ο τελευταίος άσκησε απίστευτη κριτική όταν ο πρώτος ήταν Πρωθυπουργός.
Οπότε, μάλλον όλοι οι απογοητευμένοι βρήκαν μια ανοικτή πόρτα και μπήκαν…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης