Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σκουτέλης: Εκτός πραγματικότητας οι σκέψεις για άνοιγμα της αγοράς

Σκουτέλης: Εκτός πραγματικότητας οι σκέψεις για άνοιγμα της αγοράς
Οι γιατροί που επιστρατεύτηκαν, ήταν από θέσεις που παρείχαν υπηρεσίες στο σύστημα Υγείας είπε ο κ. Σκουτέλης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως είναι εκτός πραγματικότητας οι όποιες σκέψεις για άνοιγμα της αγοράς υπό αυτές τις συνθήκες της πανδημίας διατύπωσε ο καθηγητής Παθολογίας και αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Αθανάσιος Σκουτέλης.
Αναφερόμενος στην επιστράτευση των 206 ιδιωτών γιατρών, ο κ.Σκουτέλης υπογράμμισε πως οι γιατροί αυτοί ήταν από θέσεις που παρείχαν υπηρεσίες στο σύστημα Υγείας και πρόσθεσε ότι αυτό θα δημιουργήσει ένα κενό στο σύστημα.
Σχετικά με τα self test, ο κ.Σκουτέλης υπογράμμισε ότι αυτά θα διανέμονται δωρεάν στα φαρμακεία από την 1η Απριλίου, επισημαίνοντας πάντως ότι δεν έγινε καμία προσυνεννόηση και γι’ αυτό προκλήθηκαν αντιδράσεις.
Μάλιστα επεσήμανε πως η προσπάθεια πιθανόν να ακυρωθεί πριν καν έρθουν τα τεστ, ενώ σημείωσε ότι τα φαρμακεία θα είναι μόνο οι διανομείς, κάτι που όπως είπε θα μπορούσε να έχει αναλάβει το κράτος.
Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι κανείς δεν ξέρει πως θα γίνεται το τεστ, ωστόσο όπως είπε το μεγάλο θέμα είναι τι θα γίνει μετά το αποτέλεσμα, αν αυτό βγει θετικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης