Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ξήλωσαν τον επικεφαλής της ΔΙΑΣ μετά τα άγρια χτυπήματα στον 29χρονο φοιτητή στην Νέα Σμύρνη

Ξήλωσαν τον επικεφαλής της ΔΙΑΣ μετά τα άγρια χτυπήματα στον 29χρονο φοιτητή στην Νέα Σμύρνη
Το επεισόδιο έλαβε χώρα την Κυριακή 7 Μαρτίου με τον 29χρονο να ξυλοκοπείται άγρια από τον εν λόγω αστυνομικό, όταν διαμαρτυρήθηκε για την επιβολή προστίμου σε δύο οικογένειες
Σχετικά Άρθρα

H ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ απομάκρυνε τον αστυνομικό διευθυντή και διοικητή της ομάδας ΔΙΑΣ μετά τον ξυλοδαρμό του νεαρού άνδρα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Το επεισόδιο έλαβε χώρα την Κυριακή 7 Μαρτίου με τον 29χρονο να ξυλοκοπείται άγρια από τον εν λόγω αστυνομικό, όταν διαμαρτυρήθηκε για την επιβολή προστίμου σε δύο οικογένειες που είχαν βγει βόλτα στην περιοχή.
Τις επόμενες ώρες αναφέρει το Mega αναμένεται άλλος συνάδελφός του ένστολου να αναλάβει τη συγκεκριμένη νευραλγική θέση.

«Ο πόνος ήταν αφόρητος»

Ο νεαρός άνδρας που χτυπήθηκε είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του ΕΜΠ και εργαζόμενος συμβασιούχος στον δήμο Αθηναίων και εξιστορεί τι συνέβη όταν διαμαρτυρήθηκε στην Αστυνομία για την επιβολή προστίμου σε δύο οικογένειες που είχαν βγει βόλτα στην περιοχή.

«Έχω μώλωπες και εκδορές παντού, στον αστράγαλο, στην κνήμη, στους μηρούς, στους γλουτούς, στην πλάτη. Μου έκαναν κεφαλοκλείδωμα για να μην μπορώ να αναπνεύσω, τραβήχτηκε ο αυχένας μου.
Και το αποκορύφωμα όλων ήταν ότι με χτύπησαν με το μεταλλικό, πτυσσόμενο κλομπ, το οποίο γύρισαν ανάποδα, στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Εκεί ο πόνος ήταν αφόρητος», ανέφερε ο 29χρονος στη συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.
«Εγώ κατάλαβα αργότερα στις 6 το απόγευμα στη ΓΑΔΑ τι είχε γίνει με τις αντιδράσεις.
Το καταλάβαμε από τη στάση των αστυνομικών εκεί, αυτοί που μας είχαν συλλάβει ήταν εξαιρετικά ανήσυχοι όσο περνούσε η ώρα, έλεγαν “εδώ υπάρχουν βίντεο”, κατάλαβαν ότι η σκευωρία που πήγαν να στήσουν δεν περνούσε».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης