Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Γάζα μετά την εκτόξευση ρουκέτας από τον θύλακα

Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Γάζα μετά την εκτόξευση ρουκέτας από τον θύλακα
Ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε βομβαρδισμούς εναντίον θέσεων της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, μετά την εκτόξευση ρουκέτας από τον παλαιστινιακό θύλακα εναντίον του νότιου Ισραήλ

Ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε βομβαρδισμούς εναντίον θέσεων της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, μετά την εκτόξευση ρουκέτας από τον παλαιστινιακό θύλακα εναντίον του νότιου Ισραήλ, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και το ισραηλινό επιτελείο.
Τα ισραηλινά πλήγματα εναντίον θέσεων της Χαμάς στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο αυτόπτες μάρτυρες στον θύλακα.
Ο ισραηλινός στρατός έκανε λόγο περί εκτόξευσης μιας ρουκέτας από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον της ισραηλινής επικράτειας.
«Σε αντίδραση» στην εκτόξευση της ρουκέτας, «μαχητικά αεροσκάφη και στρατιωτικά ελικόπτερα στοχοθέτησαν εργοστάσιο κατασκευής ρουκετών και μια στρατιωτική θέση της Χαμάς», ανέφερε το επιτελείο σε λακωνική ανακοίνωσή του.
Ερωτηθείσα σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού διευκρίνισε ότι η ρουκέτα έπεσε σε άδειο οικόπεδο στο νότιο τμήμα του Ισραήλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης