Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Wood: Στα 17,6 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο για την Τέρνα Ενεργειακή

Wood: Στα 17,6 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο για την Τέρνα Ενεργειακή
Η Wodd διατηρεί τη σύσταση buy για τη μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή και αυξάνει την τιμή στόχο από τα 14,8 ευρώ / μετοχή σε 17,6 ευρώ / μετοχή

Νέα τιμή στόχο στα 17,60 ευρώ ορίζει η Wood για τη μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή, αυξημένη κατά 19%, σε σχέση με την προηγούμενη τιμή στόχο των 14,80 ευρώ.
Όπως σημειώνει η Wood σε ανάλυση της 24ης Μαρτίου 2021, παρά το πρόσφατο πρόβλημα στην αμερικανική αγορά ηλεκτρισμού, «συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η Τέρνα Ενεργειακή ταιριάζει σε επενδυτές με μακροπρόθεσμο επενδυτικό προφίλ. Η συνέπεια στην εκτέλεση του επενδυτικού προγράμματος και η λειτουργική κερδοφορία είναι οι βασικές πτυχές που καθιστούν την Τέρνα Ενεργειακή μια ελκυστική επενδυτική ιστορία.

Διατηρείται η σύσταση buy

Η Terna Energy USΑ δεν περιλαμβάνεται πλέον στο μοντέλο της Wood, αλλά παρόλα αυτά διατηρεί τη σύσταση buy για τη μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή και αυξάνει την τιμή στόχο από τα 14,8 ευρώ / μετοχή σε 17,6 ευρώ / μετοχή, υποδηλώνοντας αύξηση 43% σε σχέση με την τρέχουσα τιμή της μετοχής.
Σύμφωνα με τους αναλυτές, η αγορά δεν έχει αφομοιώσει πλήρως το επιπλέον 1GW ισχύος, για το οποίο έχει δεσμευτεί η Εταιρεία.
Η Wood εκτιμά επιπλέον 1.57GW εγκατεστημένη ισχύ στην Ελλάδα, κατά την περίοδο 2021-2026, με ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει αιολικά και φωτοβολταϊκά έργα καθώς και έργα αντλησιοταμίευσης.

wood569.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης