Κοινωνία

Συνελήφθη ο τραυματιοφορέας του Παίδων «Αγία Σοφία» για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος παιδιών

Συνελήφθη ο τραυματιοφορέας του Παίδων «Αγία Σοφία» για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος παιδιών
Τα 3 κακουργηματα αφορούν αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη
Σχετικά Άρθρα

Με σημαντική καθυστέρηση ασκήθηκε εν τέλει η κατηγορία για 3 κακουργήματα, που αφορούν την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", σε βάρος του τραυματιοφορέα .
Μετά την έρευνα που διεξήχθη επί μακρόν, διατάχθηκε σήμερα (27/3) η σύλληψή του και θα οδηγηθεί στον ανακριτή ώστε να απολογηθεί για τις σοβαρές εις βάρος του κατηγορίες, αν και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Ασελγούσε σε παιδιά που ήταν σε κατάσταση αναισθησίας

Τα αδικήματα σε βάρος του αφορούν αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αλλά και το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Η δίωξη ασκήθηκε μετά από τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την εισαγγελέα Χάιδω Ζούγρη, η οποία μετά από παραγγελία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ερεύνησε τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δύο παιδιών ηλικίας 6 και 8 ετών στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία".
Η δράση του τραυματιοφορέα αποκαλύφθηκε όταν μια ειδικευόμενη γιατρός και επιμελήτρια φέρεται να τον είδε την ώρα που τοποθετούσε τον καθετήρα σε ένα 6χρονο κοριτσάκι, να το αγγίζει στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων, ενώ εκείνο βρισκόταν σε αναισθησία. Ωστόσο, επειδή φοβήθηκε ότι ίσως δεν είδε καλά, αποφάσισε να παρακολουθήσει τις κινήσεις του, για να διαπιστώσει λίγο αργότερα ότι έκανε ακριβώς το ίδιο σε ένα 8χρονο κορίτσι, λίγο πριν διασωληνωθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης