Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μεταφέρουν ασθενείς στο νοσοκομείο Τρικάλων λόγω προβλήματος στο σύστημα παροχής οξυγόνου

Μεταφέρουν ασθενείς στο νοσοκομείο Τρικάλων λόγω προβλήματος στο σύστημα παροχής οξυγόνου
Οι μεταφερόμενοι ασθενείς προέρχονται από την ΜΕΘ COVID-19 (ένας ασθενής) και από την Πνευμονολογική ΜΕΘ και ο αριθμός τους υπολογίζεται περί τα 15 άτομα
Σχετικά Άρθρα

Το πρόβλημα με το σύστημα παροχής οξυγόνου που αντιμετωπίζει, από τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/3, το νοσοκομείο Καρδίτσας, οδήγησε στην απόφαση για μεταφορά ορισμένων νοσηλευόμενων στο νοσοκομείο Τρικάλων, για να μην αντιμετωπίσουν περαιτέρω δυσκολίες.
Έτσι ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ξεκίνησε η διαδικασία μεταφοράς που βρίσκεται εν εξελίξει.
Οι μεταφερόμενοι ασθενείς προέρχονται από την ΜΕΘ COVID-19 (ένας ασθενής) και από την Πνευμονολογική ΜΕΘ και ο αριθμός τους υπολογίζεται περί τα 15 άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα εντοπίζεται στην βλάβη ενός μειωτή και ήδη βρίσκεται καθ’ οδόν τόσο κλιμάκιο τεχνικών όσο και τα απαραίτητα ανταλλακτικά που θα αποκαταστήσουν τη βλάβη.
Από την ώρα που παρατηρήθηκε η δυσλειτουργία βρέθηκε στο νοσοκομείο και ο εκτελών χρέη διοικητή, κ. Γρηγορίου, ο οποίος είναι διοικητής στο νοσοκομείο Τρικάλων και υπήρξε άμεσος συντονισμός ενεργειών για την μεταφορά και την περίθαλψη των ασθενών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης