Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεραπετρίτης: Προς άνοιγμα λιανεμπορίου, λυκείων και απελευθέρωση διαδημοτικών μετακινήσεων

Γεραπετρίτης: Προς άνοιγμα λιανεμπορίου, λυκείων και απελευθέρωση διαδημοτικών μετακινήσεων
Αν ξεπεράσουμε τον κάβο του Απριλίου, θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα υποστήριξε ο κ.Γεραπετρίτης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως στις προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα του λιανεμπορίου, των λυκείων και ιδιαίτερα της γ’ τάξης αλλά και η απελευθέρωση των διαδημοτικών συγκοινωνιών διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης, ο οποίος ανέφερε πως εάν ξεπεράσουμε τον κάβο του Απριλίου θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα.
«Η κυβέρνηση σκοπεύει να κάνει μια μετατόπιση των μέτρων, προκειμένου να δοθούν δικλείδες αποσυμπίεσης και να περιοριστούν οι εστίες υπερμετάδοσης.
Τα ψυχικά αποθέματα των πολιτών έχουν εξαντληθεί και είναι διάχυτη η διάθεση πολιτών να κερδίσουν κομμάτι της ζωής.
Στο πλέγμα των μέτρων που εξετάζονται είναι και η απελευθέρωση της διαδημοτικής μετακίνησης, ώστε οι πολίτες να έχουν διέξοδο στην ύπαιθρο και να περιοριστούν οι συναθροίσεις στα σπίτια, το άνοιγμα κυρίως των Λυκείων καθώς και το άνοιγμα του λιανεμπορίου με περιορισμένους και αυστηρούς όρους.
Ερωτηθείς για το τι θα γίνει το Πάσχα, ο κ.Γεραπετρίτης ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για το Πάσχα, τονίζοντας όμως ότι «θα είναι πάντως ένα παρά πολύ καλύτερο Πάσχα από το περσινό».
«Πρέπει να διατηρήσουμε λίγο το σθένος μας, και για λίγες εβδομάδες να τηρήσουμε τα μέτρα.
Αν ξεπεράσουμε τον κάβο του Απριλίου θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, διευκρινίζοντας ότι η αποκλιμάκωση των μέτρων θα είναι σταδιακή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης