Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισπανία: Θα χορηγούνται τα εμβόλια της AstraZeneca σε άτομα άνω των των 65 ετών

Ισπανία: Θα χορηγούνται τα εμβόλια της AstraZeneca σε άτομα άνω των των 65 ετών

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες είχαν αναστείλει τη χρήση του εμβολίου αυτού εκφράζοντας ανησυχίες μετά την εμφάνιση περιπτώσεων θρομβοεμβολών ενώ στη Γερμανία θα λάβει χώρα τηλεδιάσκεψη υπό την καγκελάριο Merkel για την εξέταση των νέων δεδομένων

Σχετικά Άρθρα

Να άρει τον ηλικιακό περιορισμό των 65 ετών για τη χορήγηση των εμβολίων της AstraZeneca αποφάσισε η Ισπανία, ενώ παράλληλα θα εμβολιάζει με το μονοδοσικό σκεύασμα της φαρμακοβιομηχανίας Johnson & Johnson τους πολίτες άνω των 66 ετών, μετέδωσε απόψε ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021.

Επιπλοκές

Η επιτροπή δημόσιας υγείας ενέκρινε την αλλαγή αυτή στη σημερινή συνεδρίασή της, ανέφερε το ραδιόφωνο, επικαλούμενο ένα έγγραφο που έχει στην κατοχή του.
Την περασμένη εβδομάδα η Ισπανία είχε αποφασίσει να επαναλάβει τους εμβολιασμούς με το σκεύασμα της AstraZeneca για τα άτομα από 18 έως 65 ετών.
Πολλές ευρωπαϊκές χώρες είχαν αναστείλει τη χρήση του εμβολίου αυτού εκφράζοντας ανησυχίες μετά την εμφάνιση περιπτώσεων θρομβοεμβολών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης