Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intertech: Στις 22/4 η ΕΓΣ για εκλογή μελών ΔΣ και διεύρυνση σκοπού

tags :
Intertech: Στις 22/4 η ΕΓΣ για εκλογή μελών ΔΣ και διεύρυνση σκοπού

Intertech: Έκτακτη ΓΣ στις 22 Απριλίου για εκλογή μελών Δ.Σ. και διεύρυνση σκοπού

Την εκλογή νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου και τη διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας καλείται να εγκρίνει η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Intertech που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη, οι μέτοιχο καλούνται να λάβουν αποφάσει επί των κάτωθι θεμάτων:
Θέμα πρώτο: Τροποποίηση άρθρου 2 του καταστατικού- διεύρυνση του σκοπού εταιρίας με την προσθήκη του χονδρικού εμπορίου τροχοφόρων παιχνιδιών, αθλητικών ειδών (συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών ποδηλάτων), ποδηλάτων και άλλων δίτροχων χωρίς κινητήρα και των εξαρτημάτων τους, άλλων μηχανημάτων, συσκευών και εξοπλισμού γενικής και ειδικής χρήσης και μηχανημάτων ειδικής χρήσης π.δ. κ.α., έξυπνων λύσεων αποθήκευσης (smart lockers), ειδών οικιακής χρήσης και εξοπλισμού π.δ.κ.α.
Θέμα δεύτερο: Εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε συμμόρφωση του άρθρου 3 του Ν. 4706/2020.
Σε περίπτωση που κατά την αρχική (ως ανωτέρω) συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης δεν επιτευχθεί απαρτία προς λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, θα συνέλθει Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 29η Απριλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11 π.μ., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 130 παρ. 2 του Ν. 4548/2018, όπως ισχύει. Για την τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση, ενώ και αυτή θα πραγματοποιηθεί από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία των Μετόχων λόγω της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης