Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Δεν μας αφορά η μακάβρια στατιστική και οι ανούσιες συγκρίσεις

Κουτσούμπας: Δεν μας αφορά η μακάβρια στατιστική και οι ανούσιες συγκρίσεις

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε την επίταξη του ιδιωτικού τομέα

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της εν μέσω πανδημίας άσκησε ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη συζήτηση για την πανδημία και τις επιπτώσεις της στην οικονομία.
«Δεν μας αφορά η μακάβρια στατιστική και οι ανούσιες συγκρίσεις» ειπε χαρακτηριστικά.
«Μας αραδιάζετε για μια ακόμη φορά νούμερα και στοιχεία για να μας δείξετε ότι, τάχα, τα έχετε πάει καλύτερα από άλλες χώρες της ΕΕ και του υπόλοιπου κόσμου» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας, και συμπλήρωσε: «Με δεδομένες τις καθυστερήσεις στους εμβολιασμούς, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση της πανδημίας είναι η θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας, η επίταξη του ιδιωτικού τομέα και η λήψη μέτρων σε όλους τους χώρους υπερμετάδοσης».

Το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Ο κ. Κουτσούμπας άρχισε την ομιλία του με αναφορά στην Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.
«Σήμερα απαιτείται ένα πανελλαδικά ανεπτυγμένο δίκτυο δημόσιων δομών πρώιμης διάγνωσης και έγκαιρης παρέμβασης στελεχωμένο με επαρκές εξειδικευμένο προσωπικό, με σύγχρονο εξοπλισμό για τα αυτιστικά παιδιά.
Όπως απαιτείται και ανάπτυξη ενός συστήματος δημοσιών υπηρεσιών εκπαίδευσης και αποκατάστασης στην προοπτική της ισότιμης ένταξης των παιδιών στην κοινωνία και την παραγωγή» τόνισε.
«Ας ακουστεί με αφορμή έστω αυτή τη Μέρα πιο πλατιά, πιο δυνατά η φωνή των οικογενειών που βρίσκονται αντιμέτωπες με το φάσμα του αυτισμού.
Ξέρουν καλύτερα από όλους μας τι πρέπει να γίνει» υπογράμμισε ο Δ. Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης