Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

DIS: Catalyst Ready Partner της Microsoft σε Ελλάδα και Κύπρο

tags :
DIS: Catalyst Ready Partner της Microsoft σε Ελλάδα και Κύπρο

H εταιρία είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Την πιστοποίησή της από τη Microsoft ως Catalyst Ready Partner φέρει πλέον η DIS – Dynamic Integrated Solutions, ηγετικός System Integrator στην Ελληνική αγορά, αποτελώντας τον πρώτο συνεργάτη της Microsoft στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, που κατέχει τη συγκεκριμένη διάκριση.

Η μεθοδολογία Catalyst είναι η προτεινόμενη από τη Microsoft και αφορά στον ψηφιακό μετασχηματισμό μιας επιχείρησης, ενώ εκτείνεται από τον προσδιορισμό και την ιεράρχηση των στόχων μέχρι την υλοποίηση αυτή καθαυτή της στρατηγικής, σε συνάρτηση με τις λύσεις Microsoft Dynamics 365, Microsoft Power Platform και Microsoft Cloud.
Ο κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της DIS, δήλωσε:«Η νέα αυτή διάκριση επισφραγίζει την αποδεδειγμένη εμπειρία και εξειδίκευσή μας σε κάθε στάδιο του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, μέσω της υλοποίησης σύγχρονων πρακτικών και cloud τεχνολογιών.
Η ομάδα της DIS είναι έτοιμη να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις σε κάθε βήμα στο μονοπάτι του μετασχηματισμού και της ανάπτυξης, οχυρώνοντάς τες απέναντι στο απαιτητικό παρόν και τις μελλοντικές προκλήσεις.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης