Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πάπας Φραγκίσκος: Να κάνουμε μια νέα αρχή, να μην χάσουμε ποτέ την ελπίδα

Πάπας Φραγκίσκος: Να κάνουμε μια νέα αρχή, να μην χάσουμε ποτέ την ελπίδα
Στην λειτουργία για το Πάσχα των Καθολικών ο Πάπας ζήτησε από τα εκατομμύρια των πιστών να διατηρήσουν την ελπίδα τους
Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα ελπίδας στα εκατομμύρια των πιστών έστειλε ο Πάπας Φραγκίσκος για το Πάσχα των Καθολικών στη λειτουργία που τελέσθηκε στο Βατικανό.
Παρότι η λειτουργία της Ανάστασης έληξε πριν από τις 10 το βράδυ, ώρα Ιταλίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο Ποντίφικας ζήτησε από τους πιστούς να μην χάνουν την ελπίδα και το κουράγιο τους.

Από τα ερείπια της καρδιάς ο Κύριος θα φτιάξει έργο τέχνης

«Μπορούμε πάντα να κάνουμε μια νέα αρχή, διότι υπάρχει μια νέα ζωή, την οποία ο Κύριος είναι σε θέση να μας προτρέψει να ξεκινήσουμε, πέρα από κάθε αποτυχία. Και από τα ερείπια της καρδιάς μας, ο Κύριος μπορεί να φτιάξει ένα έργο τέχνης. Και από τα κατεστραμμένα ψήγματα της ανθρωπότητάς μας, ο Κύριος ετοιμάζει μία νέα ιστορία», πρόσθεσε ο Φραγκίσκος.
«Στους μήνες αυτούς της πανδημίας, αισθανόμαστε τον αναστάντα Κύριο ο οποίος μας καλεί να ξαναρχίσουμε, να μην χάσουμε ποτέ την ελπίδα. Ο Ιησούς προπορεύεται πάντα: στον σταυρό του πόνου, της μοναξιάς και του θανάτου, όπως και στην δόξα μιας ζωής που ανασταίνεται, μιας ιστορίας που αλλάζει, μιας ελπίδας που γεννιέται» τόνισε ο Αργεντίνος πάπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης