Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βασιλακόπουλος: Πείραμα το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε περιοχές με σταθερότητα στο επιδημιολογικό φορτίο

Βασιλακόπουλος: Πείραμα το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε περιοχές με σταθερότητα στο επιδημιολογικό φορτίο
Δεν μπορείς να ανοίγεις δραστηριότητες σε περιοχές στο peak της πανδημίας είπε ο κ.Βασιλακόπουλος
Σχετικά Άρθρα

Πείραμα χαρακτήρισε το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε περιοχές με σταθερότητα στο επιδημιολογικό φορτίο ο καθηγητής Πνευμονολογίας Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος και με αφορμή τις αντιδράσεις για το μη άνοιγμα των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, υποστήριξε πως δεν ανοίγεις δραστηριότητες στο peak της πανδημίας.
«Δεν πας να ανοίξεις δραστηριότητες στην κορύφωση της πανδημίας.
Εγώ είχα προτείνει να ανακατευθύνουμε επικίνδυνες επαφές που γίνονται μέσα στα σπίτια, σε λιγότερο επικίνδυνες που γίνονται στα μικρά καταστήματα του λιανεμπορίου», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Βασιλακόπουλος.
«Αυτό είναι ένα πείραμα, για περιοχές με σταθερότητα στο επιδημιολογικό φορτίο, που έχει λογική και ελπίδες επιτυχίας, αλλά δεν έχει επιστημονική απόδειξη επιτυχίας.
Όταν βλέπεις μια περιοχή με ραγδαία αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου αυτό το πείραμα έχει τεράστιο ρίσκο.
Δεν είπαμε να ανοίξουμε τα πάντα, όπως έγινε τον Ιανουάριο και ξεχύθηκε ο κόσμος αλλά να ανοίξουμε μόνο κάποιες επιχειρήσεις, με τρίωρο περιορισμό και ραντεβού» τόνισε ο κ.Βασιλακόπουλος, ο οποίος σχετικά με τις διαδημοτικές μετακινήσεις, τόνισε ότι επετράπησαν για να αραιώσει ο κόσμος από τις πλατείες τα Σαββατοκύριακα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης