Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τατιάνα Χάμπα, Cruiseway Travel: Φέτος οι εταιρείες κρουαζιέρας προτιμούν την Ελλάδα και την Κύπρο για homeport

tags :
Τατιάνα Χάμπα, Cruiseway Travel: Φέτος οι εταιρείες κρουαζιέρας προτιμούν την Ελλάδα και την Κύπρο για homeport
Ο τομέας της κρουαζιέρας επλήγη αρκετά από την πανδημία, δεν σταμάτησε, όμως, καθόλου τη λειτουργία του
Για το ισχυρό πλήγμα που έχει δεχθεί η κρουαζιέρα εξαιτίας της επέλασης της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και για τις προοπτικές ανάκαμψης του κλάδου μέσα στο 2021 μιλά σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 η Τατιάνα Χάμπα, πρόεδρος της Cruiseway Travel.
«Ο τομέας της κρουαζιέρας επλήγη αρκετά από την πανδημία, δεν σταμάτησε, όμως, καθόλου τη λειτουργία του. Αυτό διότι οι εταιρείες αυτές είναι παγκόσμιου βεληνεκούς και πολλών δισεκατομμυρίων και δεν εφησυχάζουν ποτέ. Έχουν καταφέρει κι έχουν φτιάξει πάρα πολύ σημαντικά πρωτόκολλα υγείας και ασφαλείας σε συνεργασία με παγκόσμιους οργανισμούς υγείας. Ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο συγκεκριμένες εταιρείες με λίγα άτομα και περισσότερο το έκαναν όχι για να βγάλουν λεφτά, γιατί λεφτά δεν έβγαλαν, αλλά για να θέσουν σε εφαρμογή αυτά τα πρωτόκολλα και να καταφέρουν σιγά-σιγά να επανέλθουν όσο το δυνατόν καλύτερα, σωστότερα και δυνατότερα. Από τον Νοέμβριο, λοιπόν, υπήρχαν κρουαζιέρες, οι οποίες ξανασταμάτησαν τέλος Δεκεμβρίου και ξεκίνησαν και πάλι τον Φεβρουάριο περισσότερο στη δυτική Μεσόγειο», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Τατιάνα Χάμπα.
«Τα νέα είναι θετικά. Θα έχουμε αρκετή κίνηση στον Πειραιά απ’ ό,τι φαίνεται, θα έρθουν πάρα πολλές εταιρείες στην Ελλάδα, βλέπουν πάρα πολύ θετικά την Ελλάδα, θα βάλουν αμιγώς ελληνικά νησιά και Ισραήλ και Κύπρο. Φέτος, οι εταιρείες κρουαζιέρας προτιμούν την Ελλάδα και την Κύπρο για homeport. Θα έχουμε πολύ κόσμο στην Ελλάδα», τονίζει η πρόεδρος της Cruiseway Travel.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=90739

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης