Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Συνεχίζονται οι πιέσεις στο σύστημα υγείας – Πάνω από 10 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί

Γαλλία: Συνεχίζονται οι πιέσεις στο σύστημα υγείας – Πάνω από 10 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί
Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι 5.729 άνθρωποι νοσηλεύονται με κορωνοϊο σε μονάδες εντατικής θεραπείας, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για το 2021 – Επετεύχθη ο στόχος για τους εμβολιασμούς, δήλωσε ο πρωθυπουργός Jean Castex
Σχετικά Άρθρα

Παραμένει «σοβαρή» η κατάσταση στα γαλλικά νοσοκομεία αλλά η χώρα αρχίζει να κάποιες ενδείξεις βελτίωσης σε περιοχές όπου επέβαλε lockdown πριν από μερικές εβδομάδες, δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Gabriel Attal, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Πέμπτη 8 Απριλίου.
«Έχουμε τις πρώτες ενθαρρυντικές ενδείξεις στα 16 διαμερίσματα όπου είχαμε επιβάλει περιοριστικά μέτρα», δήλωσε ο Attal, σε συνέντευξη Τύπου ύστερα από κυβερνητική σύσκεψη.
την ίδα ώρα, πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γαλλία έχουν τώρα λάβει ένα πρώτο εμβόλιο για το εμβόλιο COVID-19
Ελπίδες

Η Γαλλία ελπίζει τώρα ότι οι ταχύτεροι ρυθμοί της εμβολιαστικής της εκστρατείας, σε συνδυασμό με το πανεθνικό lockdown διάρκειας ενός μήνα που βρίσκεται σε ισχύ από τον περασμένο σαββατοκύριακο, θα τη βοηθήσουν να ανακτήσει τον έλεγχο επί της τελευταίας έξαρσης του ιού.
Σε κάθε περίπτωση, ο Attal δήλωσε ότι ο αριθμός των ασθενών Covid-19 σε μονάδες εντατικής θεραπείας πιθανόν να αυξηθεί τις ερχόμενες ημέρες.

Στοιχεία

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες ότι 5.729 άνθρωποι νοσηλεύονται με κορωνοϊο σε μονάδες εντατικής θεραπείας, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για το 2021.
Το υπουργείο ανακοίνωσε επίσης 433 νέους θανάτους στα γαλλικά νοσοκομεία και είπε ότι πάνω από 13 εκατ. άνθρωποι έχουν τώρα εμβολιαστεί, συμπεριλαμβανομένων των 9,8 εκατ. που έχουν

Ο στόχος

Πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γαλλία έχουν τώρα λάβει ένα πρώτο εμβόλιο για το εμβόλιο COVID-19, με τον στόχο της κυβέρνησης για αυτόν τον αριθμό να επιτευχθεί μια εβδομάδα νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, δήλωσε την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 ο πρωθυπουργός Jean Castex.
Ο Castex μίλησε σε δημοσιογράφους για το ορόσημο των 10 εκατομμυρίων εμβολιασμών μετά από επίσκεψη σε εμβολιαστικό  κέντρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης