Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Σε λάθος bitcoin στοχεύουν οι traders; - Ο κωδικός που αυξήθηκε 200% σε μία εβδομάδα

Σε λάθος bitcoin στοχεύουν οι traders; - Ο κωδικός που αυξήθηκε 200% σε μία εβδομάδα
Το Bitcoin Gold δημιουργήθηκε ως ένα από τα πολλά εναλλακτικά επενδυτικά προϊόντα του Bitcoin το 2017
Ένας κωδικός συνδεδεμένος με το Bitcoin (BTC), αν και ξεχασμένος από τους πολλούς traders, έχει αυξηθεί σχεδόν 200% σε μια εβδομάδα - απλώς και μόνο επειδή οι traders αγοράζουν το λάθος altcoin.
Το Bitcoin Gold (BTG), ένας κωδικός από την εποχή του 2017, έφτασε σήμερα στα 113 δολάρια - την υψηλότερη τιμή από τον Φεβρουάριο του 2018 - μετά από κέρδη 30% σε μία ημέρα και τον όγκο συναλλαγών να ξεπερνά τα 250 εκατ. δολάρια.

Ποιος οδήγησε την άνοδο

Σύμφωνα με το πρώτο σχόλιο των αναλυτών, σε αντίθεση με μια κατά τα άλλα ισχυρή αγορά κρυπτογράφησης, η επιτυχία του Bitcoin Gold φαίνεται να μην είναι απολύτως γνήσια - αλλά επίσης δεν ήταν αποτέλεσμα των κινήσεων από τους κατόχους ή τους προγραμματιστές της.
Όπως ανέφερε η Cointelegraph, ένα νέο αμοιβαίο κεφάλαιο Bitcoin από την επενδυτική τράπεζα BTG Pactual της Βραζιλίας, δημοσιοποίησε την προτίμησή της στον κωδικό (ticker), προκαλώντας των ενδιαφέρον των επενδυτών.
Μετά από αυτό, υπήρξε έντονη άνοδος στη ζήτηση του Bitcoin Gold, η οποία μάλιστα μέχρι τώρα δεν δείχνει κανένα σημάδι μείωσης.


Δεν είναι ένα φθηνότερο Bitcoin!

Το Bitcoin Gold δημιουργήθηκε ως ένα από τα πολλά εναλλακτικά επενδυτικά προϊόντα του Bitcoin το 2017, το έτος που δημιούργησε επίσης το Bitcoin Cash (BCH), το Bitcoin Diamond (BCD) και άλλα.
Σε αντίθεση με το βασικό κρυπτονόμισμα, αυτά τα εναλλακτικά είχαν μόνο περιορισμένη επιτυχία.
Όπως ανέφερε πρόσφατα η Cointelegraph, παρά την ευρεία αύξηση των altcoins, το BCH, για παράδειγμα, συνεχίζει να χάνει αξία σε όρους BTC.
Μερικοί από τους υποστηρικτές τους έχουν υιοθετήσει μια επιθετική στάση μάρκετινγκ που τοποθετεί το εναλλακτικό στην ίδια κατάταξη με το Bitcoin, μια παραπλανητική κίνηση που πιθανότατα συνέβαλε επίσης στη ζήτηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης