Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Άνοιξε το μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο στη Νίκαια

Γαλλία: Άνοιξε το μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο στη Νίκαια

Δίνει τη δυνατότητα 5.000 εμβολιασμών ανά μέρα

Σχετικά Άρθρα

Τους 5.000 ανθρώπους την ημέρα θα έχει τη δυνατότητα να εμβολιάζει το μεγαλύτερο κέντρο μαζικών εμβολιασμών κατά της Covid-19 στη Γαλλία, το οποίο εγκαινιάστηκε σήμερα από τις δημοτικές αρχές της Νίκαιας.
Οι αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου της πόλης μετατράπηκαν σε ένα τεράστιο εμβολιαστικό κέντρο, έξω από το οποίο ο κόσμος σχημάτιζε ουρές, τηρώντας τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, περιμένοντας τη σειρά του για να κάνει το εμβόλιο, την ώρα που σημειώνονται 740 νέα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους στην περιοχή.
Μια τριμελής μπάντα της πυροσβεστικής έπαιζε πατριωτική γαλλική μουσική, προκειμένου να διασκεδάζει τους ανθρώπους ενώ περίμεναν στις ουρές και ο δήμαρχος της πόλης Christian Estrosi, επισκέφθηκε το κέντρο για να ενθαρρύνει τους πολίτες.
Το γραφείο του ανέφερε πως 5.200 άνθρωποι έχουν εγγραφεί για να εμβολιαστούν στο κέντρο αυτό, το οποίο χρησιμοποιεί το εμβόλιο κατά της Covid-19 της Pfizer.
Ακόμα επισημαίνει ότι καμία άλλη εγκατάσταση εμβολιασμών κατά της Covid-19 στη Γαλλία δεν έχει την ίδια χωρητικότητα με το κέντρο της Νίκαιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης