Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραμανλής: Πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια έχουμε καινούρια λεωφορεία

Καραμανλής: Πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια έχουμε καινούρια λεωφορεία
Ο κ.Καραμανλής υπογράμμισε ότι σύντομα τα επιπλέον λεωφορεία που θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθηνάς θα φτάνουν τα 1500
Σχετικά Άρθρα

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών μίλησε σχετικά με την πρώτη κυκλοφορία των νέων λεωφορείων, ενώ απάντησε και στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Κώστας Καραμανλής μίλησε για το πρόγραμμα έργων του Υπουργείου Μεταφορών.
Πριν από λίγες μέρες είχε αναφερθεί στα έργα για την γραμμή 4 του μετρό.
Ακόμη, έγινε λόγος για το ζήτημα των 300 νέων λεωφορείων που πρόκειται να ενισχύσουν τον ΟΑΣΑ, 40 εκ των οποίων βρίσκονται ήδη στους δρόμους.
Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι για πρώτη φορά μετά απο 10 χρόνια έχουμε καινούργια λεωφορεία στους δρόμους της Αθήνας.
Ενώ υπογράμμισε ότι τα 37 από τα 40 λεωφορεία κυκλοφόρησαν στους δρόμους την προηγούμενη Παρασκευή 9/4.

Καραμανλής: Η απάντηση στις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως ανέφερε από τα 40 λεωφορεία που παρελήφθησαν, την Παρασκευή κυκλοφορήσαν τα 37 και τα στοιχεία κυκλοφορίας για σήμερα 12/4 αναμένονται στο τέλος της ημέρας, απαντώντας στις επικρίσεις του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παρέλαβε παλιά λεωφορεία και τα μισά δεν εκτελούν δρομολόγια λόγω βλαβών.
Σύμφωνα με τον υπουργό, πρόκειται για λεωφορεία κάτω των δέκα ετών.
Σημείωσε ότι ήδη κυκλοφορούν στους δρόμους τς Αθήνας 850 επιπλέον λεωφορεία και τρόλει και σε σχέση με τον περασμένο Σεπτέμβριο τα δρομολόγια έχουν αυξηθεί κατά 3.000.
Ο κ.Καραμανλής υπογράμμισε ότι σύντομα τα επιπλέον λεωφορεία που θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθηνάς θα φτάνουν τα 1500 και το επόμενο δίμηνο θα προστεθούν άλλα 3. 500 δρομολόγια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης