Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άνδρας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson και φορούσε μάσκα

Άνδρας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson και φορούσε μάσκα
Ο 52χρονος έχει ανάγκη από οξυγόνο, με την περίπτωσή του να αντιμετωπίζεται ως βαριά πνευμονία και την κατάστασή του να είναι κρίσιμη
Σχετικά Άρθρα
Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 52χρονος άνδρας στο Νιού Τζέρσεϊ, που νοσεί από κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι έχει πλήρως εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson .
Ο Fr. Cosme δέχθηκε το μονοδοσιακό σκεύασμα της J & J στις 6 Μαρτίου.
Όπως έχει γίνει γνωστό, από τα μέχρι στιγμής επιστημονικά δεδομένα, το εμβόλιο θεωρείται αποτελεσματικό δύο εβδομάδες μετά τη χορήγηση της δόσης.
Ο άτυχος άνδρας, παρόλο που εξακολουθούσε να φορά μάσκα, προσβλήθηκε από τη νόσο την 1η Απριλίου.
Εμφάνισε όλα τα συμπτώματα, ανεβάζοντας πυρετό και στη συνέχεια η 31χρονη κόρη του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.
Παρέμεινε για δέκα ημέρες καραντίνα, ωστόσο εξαιτίας της σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασής του, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Ο 52χρονος έχει ανάγκη από οξυγόνο, με την περίπτωσή του να αντιμετωπίζεται ως βαριά πνευμονία και την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.
Τόσο η σύζυγός του, όσο και η κόρη του με την οικογένειά της έχουν μολυνθεί από τον ιό.
Υπενθυμίζεται ότι έρευνες στις ΗΠΑ έχουν δείξει πως η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Johnson & Johnson φτάνει στο 72%, πράγματα που σημαίνει ότι 28 στους 100 έχουν πιθανότητα να νοσήσουν από κορωνοϊό μετά τη χορήγηση της δόσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης