Τελευταία Νέα
Speculator

Πώς ένας εκδοτικός εμφύλιος «σώζει» τον Νίκο Παππά και την Κουμουνδούρου

Πώς ένας εκδοτικός εμφύλιος «σώζει» τον Νίκο Παππά και την Κουμουνδούρου
Oι υποθέσεις των εκδοτών μπήκαν στο μικροσκόπιο των λαγωνικών της Κουμουνδούρου…
Σχετικά Άρθρα

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ σε σημείο που προκάλεσε και τον θυμό κυβερνητικών και απασχόλησε γενικά το Μέγαρο Μαξίμου.
Συγκεκριμένα από στήλη συμπολιτευόμενης εφημερίδας μάθαμε ότι με τις ευλογίες της ΝΔ γνωστή διαφημιστική εταιρεία και γνωστός αρθρογράφος ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν μία εφημερίδα η οποία δεν «τράβηξε» και λίγα χρόνια μετά έκλεισε, παρόλο που είχε λάβει χιλιάδες ευρώ κρατική διαφήμιση.
Μετά το κείμενο αυτό, άμεσα απάντησε ο αρθρογράφος-εκδότης (που έκλεισε την εφημερίδα του) μέσα από την στήλη του στην ιστοσελίδα που διαθέτει αποκαλύπτοντας ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού ελέγχει τις επιχειρήσεις του εκδότη της συμπολιτευόμενης εφημερίδας και όλα τα άλλα περί διαφημιστικών είναι μυθεύματα.

Ξεκατίνιασμα εκδοτών

Το ζήτημα είναι ότι το ξεκατίνιασμα των δύο εκδοτών πήρε τέτοιες διαστάσεις που μαθεύτηκε και στην αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και σε εκδότες που την στηρίζουν.
Το χειρότερο είναι ότι έδωσε τρομερά αντεπιχειρήματα στην Κουμουνδούρου η οποία στην προανακριτική επιτροπή πρέπει να απολογηθεί για το Νίκο Παππά και την κατηγορία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε να στήσει δικό του κανάλι μέσω Καλογρίτσα.
«Μα αυτοί ομολογούν ότι με εντολή Κυριάκου στήθηκε εφημερίδα και μας κατηγορούν για το SYRIZA tv;» θα πουν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το ζήτημα απασχόλησε και το Μαξίμου και σίγουρα δεν είναι χαρούμενοι για αυτήν την συμπεριφορά και των δύο εκδοτών.
Πλέον, οι υποθέσεις των εκδοτών μπήκαν στο μικροσκόπιο των λαγωνικών της Κουμουνδούρου…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης