Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Σε νέα ιστορικά υψηλά, πάνω από τα 62 χιλ. δολ., το bitcoin - Τα βλέμματα στην Coinbase Global

Σε νέα ιστορικά υψηλά, πάνω από τα 62 χιλ. δολ., το bitcoin - Τα βλέμματα στην Coinbase Global
Η αποδοχή των κρυπτονομισμάτων αυξάνεται
Σε νέα ιστορικά υψηλά αναρριχάται το bitcoin σήμερα, καθώς η εισαγωγή της Coinbase Global στην αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά μπαίνει στην τελική ευθεία.
Ειδικότερα, το bitcoin σημειώνει κέρδη 4,3% στις 62.531 δολάρια, ξεπερνώντας την προηγούμενη κορυφή του Μαρτίου.

Αυξάνεται το ενδιαφέρον για το bitcoin

Η αποδοχή των κρυπτονομισμάτων αυξάνεται, σύμφωνα με τους αναλυτές, οι οποίοι τονίζουν ότι ένα από τα πιο ισχυρά σημάδια της αυξανόμενης αποδοχής στη Wall Street είναι ότι η Coinbase θα συμπεριληφθεί στο Nasdaq στις 14 Απριλίου με αποτίμηση περίπου 100 δισ. δολαρίων.
"Είναι η εξέλιξη μιας βιομηχανίας που υπήρχε στην περιφέρεια", δήλωσε ο Nick Jones, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής των πορτοφολιών κρυπτογράφησης zumoi.
"Θολώνει πραγματικά τις γραμμές μεταξύ κρυπτογράφησης και πιο παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων."

Τα προϊόντα των "μεγάλων" της Wall Street

Τόσο η Goldman Sachs όσο και η Morgan Stanley έχουν ανακοινώσει σχέδια για να προσφέρουν στους πελάτες τους πρόσβαση σε επενδύσεις σε κρυπτογράφηση.
Η Tesla νωρίτερα φέτος αποκάλυψε επένδυση 1,5 δισ. δολαρίων στο BitCoin και πιο πρόσφατα άρχισε να το δέχεται ως πληρωμή για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Ωστόσο, ορισμένοι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι τα ψηφιακά νομίσματα διογκώθηκαν από τα μεγάλα κίνητρα των κεντρικών τραπεζών.
Ωστόσο, οι ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο αυξάνουν την εποπτεία και δημιουργούν αμφιβολίες για τη χρησιμότητά τους ως νόμισμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης