Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οριστική απόφαση του Αρείου Πάγου: Η Χαρά δεν είναι βιολογική κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου

Οριστική απόφαση του Αρείου Πάγου: Η Χαρά δεν είναι βιολογική κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου
Ο δικαστικός αγώνας έληξε με την απόφαση του Αρείου Πάγου που επικυρώνει τις προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες ορίζουν ότι η Χαρά δεν είναι βιολογικό παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου και επομένως δεν μπορεί να φέρει το επίθετό του

Οριστική απόφαση από τον Άρειο Πάγο δικαιώνει τον Τόλη Βοσκόπουλο, αφού αποφάνθηκε ότι η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν είναι βιολογική του κόρη.
Σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν είναι βιολογικός πατέρας της Χαράς αλλά η 35χρονη σήμερα γυναίκα, φέρεται να γεννήθηκε έπειτα από "τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα".

Ο Βοσκόπουλος είχε αναγνωρίσει τη Χαρά ως βιολογικό παιδί του

Μάλιστα, τρεις ημέρες μετά τον τοκετό, στις 11/2/1986, ο Τόλης Βοσκόπουλος έσπευσε σε συμβολαιογράφο των Αθηνών και με την 12773/11-2-1986 πράξη αναγνώρισε εκουσίως τη Χαρά ως δικό του παιδί.

Αργότερα, ο τραγουδιστής φέρεται να ενημερώθηκε από την αδερφή του, Γαρυφαλλιά, ότι η Χαρά δεν είναι βιολογικό του παιδί και τότε ξεκίνησε ο δικαστικός αγώνας.

Ο δικαστικός αγώνας

Από το 2005, ο τραγουδιστής ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα που οδήγησε μεταξύ άλλων σε ακύρωση του τεστ DNA τρεις φορές, αλλά και σε αναίρεση της συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς Παπαδημητρίου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης