Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wells Fargο: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη και τα έσοδα για το α τρίμηνο ενισχυμένα από τις προβλέψεις 1,6 δισ. δολ.

Wells Fargο: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη και τα έσοδα για το α τρίμηνο ενισχυμένα από τις προβλέψεις 1,6 δισ. δολ.
Η αμερικανική τράπρζα ανακοίνωσε έσοδα 18,06 δισεκατομμύρια δολάρια έναντι 17,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων το προηγούμενο τρίμηνο.
Σχετικά Άρθρα
Κέρδη και έσοδα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες για το πρώτο τρίμηνο ανακίνωσε η Wells Fargo, την Τετάρτη 14 Απριλίου σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC.
Ανακοίνωσε έσοδα 18,06 δισεκατομμύρια δολάρια έναντι 17,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων το πορηγούμενο τρίμηνο.
Τα αποτελέσματα της Wells Fargo ενισχύθηκαν από την πρόβλεψη για αποθεματικά ύψους 1,05 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

 Προβλέψεις

Οι τράπεζες συγκέντρωσαν τα αποθέματα για τις απώλειες απο τα πιστωτικά του χαρλτοφυλάκια τους πέρυσι, καθώς η εξαιτίας της πανδημία η οικονομία αντιμετώπισε απότομη ύφση, αλλά οι χρηματοοικονομικές εταιρείες έχουν αρχίσει να απελευθερώνουν αυτά τα αποθεματικά καθώς η ανάκαμψη αρχιζει να λαμβάνει χώρα..
Η Wells Fargo ανέφερε επίσης καθαρό περιθώριο επιτοκίου 2,05% και δείκτη απόδοσης 77% για το τρίμηνο.
Οι αναλυτές περίμεναν 2,10% και 78%, αντίστοιχα, σύμφωνα με το FactSet.

Μέρισμα

Πέρυσι, η Wells Fargo ήταν η μόνη τράπεζα μεταξύ των έξι μεγαλύτερων των ΗΠΑ που αναγκάστηκε να μειώσει το μέρισμα μετά τα ετήσι stress tests της Federal Reserve.
Η εταιρεία σημείωσε επίσης την πρώτη τριμηνιαία ζημιά μετά την οικονομική κρίση και ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε περικοπές δαπανών ύψους δισεκατομμυρίων δολ. 

www,bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης