Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Να κρατηθούν οι 900 μονάδες θέλουν οι αναλυτές – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού

XA: Να κρατηθούν οι 900 μονάδες θέλουν οι αναλυτές – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού
Διατήρηση των επιλεκτικών τοποθετήσεων αναμένεται και στη σημερινή συνεδρίαση – Η Jumbo στο επίκεντρο
Σχετικά Άρθρα

Προσπάθεια διατήρησης των 900 μονάδων θέλουν οι αναλυτές στη σημερινή συνεδρίαση, με την αγορά να λαμβάνει κατεύθυνση από τις αγορές του εξωτερικού.
Οι αναλυτές αναμένουν ήπιες απώλειες στο ξεκίνημα των ευρωπαϊκών δεικτών.
Τα εταιρικά αποτελέσματα, τα μερίσματα που ανακοινώνονται αλλά και οι προοπτικές συγκεκριμένων εταιρειών αναμένεται να βάλουν και πάλι στο επίκεντρο συγκεκριμένες μετοχές, διατηρώντας την τάση των επιλεκτικών τοποθετήσεων των τελευταίων ημερών.
Η Jumbo λόγω αποτελεσμάτων θα βρεθεί στο επίκεντρο με τους αναλυτές αν σημειώνουν πως τα αποτελέσματα ήταν λίγο ανώτερα των εκτιμήσεων λόγω χαμηλότερων λειτουργικών εξόδων, ενώ οι ταμειακές ροές ήταν πολύ καλές λόγω μείωσης αποθεμάτων.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η εγχώρια αγορά να λάβει κατεύθυνση από τις ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες αναμένεται να ανοίξουν με ήπιες απώλειες.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να παραμείνει πάνω από το κρίσιμο σημείο των 900 μονάδων με υψηλούς όγκους συναλλαγών.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική, με τον ΚΜΟ 30 ημερών στις 854 μονάδες. Σημείο στήριξης οι 870 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 910 μονάδες.
Τα καθαρά κέρδη του Α’ τριμήνου των JPM, GS και Wells Fargo, ξεπέρασαν κατά πολύ τις προβλέψεις.
Οι Bank of America, Citigroup και PepsiCo ανακοινώνουν σήμερα αποτελέσματα Α’ τριμήνου.

Beta
Η συσσώρευση αναμένεται να συνεχιστεί με τις επιλεκτικές τοποθετήσεις και το rotation να στηρίζουν επίπεδα πάνω από τις 900 μονάδες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης