Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο με μέρισμα από την Optima asset management ΑΕΔΑΚ

tags :
Νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο με μέρισμα  από την Optima asset management ΑΕΔΑΚ
Η Optima bank βρίσκεται σταθερά προσανατολισμένη στην παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας

Η Optima bank βρίσκεται σταθερά προσανατολισμένη στην παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας. Προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και η θυγατρική της Optima asset management ΑΕΔΑΚ, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο να καλύψει τις επενδυτικές ανάγκες και επιλογές των πελατών της.
Στο πλαίσιο αυτό η Optima asset management ΑΕΔΑΚ εισάγει στην αγορά αμοιβαίων κεφαλαίων ένα νέο προϊόν, το ‘‘Optima Greek balanced μικτό εσωτερικού’’. Η γκάμα των προϊόντων της συμπληρώνεται από ένα μικτό αμοιβαίο κεφάλαιο, πλαισιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις επιλογές που προσφέρει στο κοινό. Το νέο Α/Κ έχει ως στόχο να αξιοποιεί τις επενδυτικές ευκαιρίες στην ελληνική αγορά επενδύοντας σε μετοχές με μεγάλη μερισματική απόδοση και εταιρικά ομόλογα με υψηλά κουπόνια.
Η διαφοροποίηση του νέου προϊόντος βρίσκεται στο ότι είναι ένα Ελληνικό αμοιβαίο κεφάλαιο που διανέμει μέρισμα. Συγκεκριμένα το σύνολο των εσόδων του αμοιβαίου από μερίσματα μετοχών, κουπόνια ομολόγων και κέρδη από χρηματιστηριακές συναλλαγές, αφού αφαιρεθούν τα έξοδα και οι ζημίες, διανέμονται ετησίως στους μεριδιούχους ως μέρισμα.


Ο κ. Αριστοτέλης Παναγιωτάκης διευθύνων σύμβουλος της Optima asset management ΑΕΔΑΚ, δήλωσε:

‘‘Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει το επενδυτικό κοινό αποτελεί τη μεγαλύτερη κινητήριο δύναμη για εμάς. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς. Να μην επαναπαυόμαστε. Να αναζητούμε συνεχώς νέες ευκαιρίες προς όφελος των πελατών μας. Κι αυτή είναι η δέσμευσή μας σε ένα επενδυτικό περιβάλλον που συνεχώς μετασχηματίζεται. Δέσμευση και υπόσχεση μαζί’’. 

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

Το έντυπο των βασικών πληροφοριών για τους επενδυτές και το ενημερωτικό δελτίο του Α/Κ, διατίθενται δωρεάν στην ελληνική γλώσσα στα γραφεία της Optima asset management ΑΕΔΑΚ, τον ιστότοπο www.optimaaedak.gr και το δίκτυο καταστημάτων της Optima bank. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης