Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρχεται νέα επίθεση μικροεπενδυτών της Reddit στους μεγάλους της Wall Street;

Έρχεται νέα επίθεση μικροεπενδυτών της Reddit στους μεγάλους της Wall Street;
Ο επενδυτής, που οδηγεί το νήμα την DeepF ------ Value στο Reddit και εμφανίζεται ως Roaring Kitty στο YouTube, άσκησε call option στη μετοχή της GameStop
Ο Keith Gill, ο αγαπημένος λογαριασμός του γκρουπ των traders στο Reddit, αυτός που ενέπνευσε το επικό short squeeze του GameStop, μόλις διπλασίασε το στοίχημά του για την αλυσίδα βιντεοπαιχνιδιών, διαθέτοντας κέρδη εκατομμυρίων δολαρίων για να αυξήσει το στοίχημά του.
Ο επενδυτής, που οδηγεί το νήμα την DeepF ------ Value στο Reddit και εμφανίζεται ως Roaring Kitty στο YouTube, άσκησε call option στη μετοχή της GameStop, καθώς έληξαν την Παρασκευή, αποκτώντας πλέον 50.000 περισσότερες μετοχές σε τιμή μόλις 12 δολ.
Εάν είχε πουλήσει τα call option στην τιμή της Πέμπτης, θα μπορούσε να έχει κερδίσει περισσότερα από 7 εκατ. δολάρια.
Εκτός από την άσκηση αυτών των call option, ο Gill αγόρασε 50.000 περισσότερες μετοχές της GameStop, αυξάνοντας τη συνολική επένδυση σε 200.000 μετοχές αξίας άνω των 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αλλαγή στρατηγικής και κέρδη

Ο Gill, αν και είχε επιδοθεί στις γρήγορες εμπορικές συναλλαγές με call option, η μακροχρόνια επένδυσή του είναι τώρα ακόμα πιο ​​κερδοφόρα με το μέσο κόστος στα 55,17 δολάρια, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Gill στην αγορά της Redd's R / WallStreetBets.
Η GameStop έκλεισε την Παρασκευή στα 154,69 δολ, δίνοντάς του κέρδος σχεδόν 20 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Gill προσέλκυσε ένα στρατό traders ανεβάζοντας τις μετοχές της Gamestop κατά 400% σε μία εβδομάδα τον Ιανουάριο.
Η GameStop έχει αυξηθεί 720% από την αρχή του έτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης