Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη για Κρήτη: Μετά από το ξύλο που έχω φάει, αν ο Πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις θα πάω

Μπακογιάννη για Κρήτη: Μετά από το ξύλο που έχω φάει, αν ο Πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις θα πάω
«Αν δεν το επιτρέψει ο Πρωθυπουργός, θα μείνω εδώ και θα πω και ένα τραγούδι» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη αναφορικά με τις μετακινήσεις λόγω Πάσχα 
Σχετικά Άρθρα

Μόνο αν επιτραπούν οι μετακινήσεις θα μεταβεί στα Χανιά ξεκαθάρισε η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό θα γίνει «μετά το ξύλο που έχω φάει επειδή τόλμησα να πω ότι θα πάω στην Κρήτη».
Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε προκαλέσει σάλο με δήλωσή της ότι το Πάσχα τίποτα δεν θα την αποτρέψει από το να πάει στην Κρήτη, δήλωση την οποία είχε κάνει γνωστό ότι την είχε πει αστειευόμενη.
Όταν ρωτήθηκε σήμερα Δευτέρα στον ΣΚΑΪ για το αν τελικά θα πάει στα Χανιά, είπε πως αν ο πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις θα πάει στην Κρήτη, λέγοντας χαρακτηριστικά «αν δεν το επιτρέψει θα μείνω εδώ και θα πω και ένα τραγούδι».
Συγκεκριμένα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε:
«Μετά από το ξύλο που έχω φάει επειδή τόλμησα να πω οτι θα πάω στην Κρήτη και επειδή φαίνεται ότι τα αστεία δεν περνάνε στην τηλεόραση, πολύ σοβαρά θα σας πω οτι αν ο Πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις για να πάρω τα αδέλφια και τα παιδιά μου μαζί, θα πάω.
Αν δεν το επιτρέψει, θα μείνω εδώ και θα πω και ένα τραγούδι.
Τι να κάνω παιδιά, μετά από αυτή την αντίδραση που βρήκα που τόλμησα να το πω, τίποτα.
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».

Δείτε το βίντεο:

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης