Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ - CDC: Λιγότερες από 6.000 περιπτώσεις μη ανοσίας στα 84 εκατομμύρια των πλήρως εμβολιασμένων

ΗΠΑ - CDC: Λιγότερες από 6.000 περιπτώσεις μη ανοσίας στα 84 εκατομμύρια των πλήρως εμβολιασμένων
Οι ασθενείς αυτοί ήταν κατά 30% εντελώς ασυμπτωματικοί ενώ δεν καταγράφηκαν νεκροί ούτε ισχυρή νοσηρότητα
Σχετικά Άρθρα
Λιγότερες από 6.000 επανάκαμψης της νόσου Covid-19 σε πλήρως εμβολιασμένους Αμερικανούς ανακοίνωσε τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 η διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων Rochelle Walensky, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC.
Κανένας από τους ασθενείς δεν πέθανε ή δεν αντιμετώπισε ισχυρή νοσηρότητα, δείχνοντας ότι τα εμβόλια συμβάλλουν στην ανοσοποίηση του γενικού πληθυσμού όπως ήταν και ο αρχικός στόχος, υπογράμμισε.

Σπανιότητα

«Με οποιοδήποτε εμβόλιο, περιμένουμε τόσο σπάνιες περιπτώσεις μη ανοσοποίησης, αλλά μέχρι στιγμής από περισσότερα από 84 εκατομμύρια άτομα που είχαν εμβολιαστεί πλήρως, έχουμε λάβει μόνο αναφορές για λιγότερες από 6.000 περιπτώσεις,» είπε σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου.
Η εκ νέου νόσηση λαμβάνει χώρα όταν κάποιος μολυνθεί από τον ιό περισσότερες από 14 ημέρες μετά το δεύτερο εμβόλιό του, είπε.

Λειτουργούν

Η επικεφαλής του CDC αναγνώρισε ότι ο αριθμός όσων δεν απέκτησαν ανοσία εν δέχεται να είναι μεγαλύτερος.
«Αν και αυτός ο αριθμός προέρχεται από 43 πολιτείες και μεγάλες περιφέρειες πιθανότατα και μην περιλαμβάνει τις πραγματικές περιπτώσεις μη ανοσίας, εντούτοις εξακολουθεί να αποδεικνύει ότι αυτά τα εμβόλια λειτουργούν.
Από τις σχεδόν 6.000 περιπτώσεις, περίπου το 30% ήταν μη συμπτωματικές», δήλωσε η Walensky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης