Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλύφθηκε το φιάσκο της μεθόδευσης της ΝΔ στην Προανακριτική για Νίκο Παππά

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλύφθηκε το φιάσκο της μεθόδευσης της ΝΔ στην Προανακριτική για Νίκο Παππά
Για «φιάσκο της μεθόδευσης που επιχειρεί η Ν.Δ. με την Προανακριτική για τον Νίκο Παππά», κάνουν λόγο πηγές του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις σημερινές εξελίξεις στην Επιτροπή.
Σχετικά Άρθρα

Για «φιάσκο της μεθόδευσης που επιχειρεί η Ν.Δ. με την Προανακριτική για τον Νίκο Παππά», κάνουν λόγο πηγές του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις σημερινές 20/4 εξελίξεις στην Επιτροπή.
Υποστηρίζουν ότι «η άρνηση του Χρήστου Καλογρίτσα να παρουσιαστεί στην επιτροπή προφασιζόμενος τον εμβολιασμό του και οι καταθέσεις του Κυριάκου Τόμπρα, που γκρεμίζουν το αφήγημα της κυβερνητικής προπαγάνδας, πιστοποιούν πώς ούτε σκάνδαλο υπάρχει, ούτε παράβαση καθήκοντος».

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι «όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του μάρτυρα αλλά και το χειρόγραφο που κατέθεσε στην Επιτροπή:

  • Ο ίδιος ο κ. Τόμπρας είχε εντολή από την CCC να διερευνήσει τη δυνατότητα συνεργασίας με κάποιους από τους επίδοξους καναλάρχες.
  • Το χειρόγραφο αφορά στην συμφωνία όπου ο Χρ. Καλογρίτσας παραδέχεται την οφειλή των 3 εκατ. ευρώ προς την CCC. Πρόκειται για τη γνωστή οικονομική διαφορά μεταξύ δύο ιδιωτικών εταιρειών, της «Τοξότης» του κ. Καλογρίτσα και της αραβικής Consolidated Contractors Company (CCC) της επιχειρηματικής οικογένειας Χούρι.
  • Η συμφωνία υπογράφηκε στο σπίτι του Χούρι στην Πολιτεία από τον επιχειρηματία, τον Χρήστο Καλογρίτσα και τον Κυριάκο Τόμπρα που ήταν ο σύνδεσμος μεταξύ των δύο πλευρών.
  • Επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για μια αστική διαφορά την οποία οι δύο πλευρές διαπραγματεύονταν να επιλύσουν για σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Συμπερασματικά καταλήγουν, οι ίδιες πηγές: «Μετά την κατάρρευση του έτσι κι αλλιώς σαθρού κατηγορητηρίου, είναι προφανές ότι η μόνη παράβαση είναι αυτή της Ν.Δ. να διώξει τους πολιτικούς της αντιπάλους, στηριζόμενη σε μυθεύματα και λασπολογία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης