Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έτοιμες προς αποχώρηση από την European Super League Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι

Έτοιμες προς αποχώρηση από την European Super League Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι αποχωρούν από την European Super League

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τη European Super League, παρότι ήταν η πρώτη από τις 12 ομάδες που είχε κάνει γνωστό το σχέδιό της για σύσταση μιας ευρωπαϊκής λίγκας.
Σύμφωνα με κορυφαία ΜΜΕ της Αγγλίας, οι «μπλε» αναμένεται να αποχωρήσουν από τη σύσταση μιας διοργάνωσης που έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο.
O πρόεδρος του λονδρέζικου κλαμπ, B. Back είχε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό, με σκοπό να συζητήσουν το θέμα.
Αυτή τη στιγμή τα στελέχη της Τσέλσι ετοιμάζουν τα έγγραφα της απόσυρσης, όπως μεταδίδουν τα αγγλικά media.
Σύμφωνα μάλιστα με την Telegraph, η επόμενη ομάδα που θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο είναι η Μάντσεστερ Σίτι!
Νωρίτερα, οι οπαδοί της Τσέλσι διαμαρτυρήθηκαν έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ», με δεκάδες πανό που ζητούν από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς την αποχώρηση των «μπλε» από τη European Super League.
Στο πλήθος βρέθηκε κι ο Petr Cech, που ζητούσε να ανοίξει ο δρόμος για να περάσει το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα!
Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η Μάντσεστερ Σίτι η οποία φέρεται να έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ESL ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, ακούγοντας τις φωνές των οπαδών της αλλά και του προπονητή της P. Guardiola ο οποίος μιλώντας το απόγευμα στην επίσημη συνέντευξη Τύπου είχε πάρει ξεκάθαρη θέση κατά της European Super League και είχε ζητήσει από τους διοικούντες την ομάδα να βγουν και να εξηγήσουν τους λόγους που τους οδήγησαν σ' αυτήν την απόφαση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης