Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Erdogan: Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι μας - Ο Cavusoglu προανήγγειλε συνάντηση με Μητσοτάκη

Erdogan: Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι μας - Ο Cavusoglu προανήγγειλε συνάντηση με Μητσοτάκη
Ο Τούρκος πρόεδρος συνεχάρη τον Cavusoglu για την αντίδραση του κατά τον διάλογο με τον Νίκο Δένδια στην Άγκυρα
Σχετικά Άρθρα
Το παιχνίδι χειραγώγησης της κοινής γνώμης στην Τουρκία συνεχίζει ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan, προσπαθώντας να πείσει για τα... σωστά αντανακλαστικά του Mevlut Cavusoglu κατά τον έντονο διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες με τον υπουργού Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.
Ο Τούρκος πρόεδρος συνεχάρη για ακόμα μία φορά τον υπουργό του για την αντίδραση παραβλέποντας -προφανώς- ότι για πρώτη φορά ο τουρκικός λαός άκουσε τις ελληνικές θέσεις. Η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Δένδια με τον Τούρκο ομόλογο του μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση και κατά συνέπεια ο τουρκικός λαός είδε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών να καταρρίπτει το τουρκικό αφήγημα.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπουργό των Εξωτερικών μας για τις απαντήσεις που έδωσε στη συνάντησή του με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών. Δεν θα σκύψουμε ποτέ το κεφάλι, θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε όρθιοι. Είμαστε ένα έθνος που δεν έχει ζήσει ποτέ με το ζυγό της δουλείας στο λαιμό του», είπε ο Erdogan απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Νέα σενάρια για συνάντηση Μητσοτάκη με Erdogan

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η Τουρκία συνεχίζει να «καλλιεργεί» σενάρια για επικείμενη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο Erdogan.
«Ο Δένδιας θα με προσκαλέσει στην Αθήνα. Μετά τη συνάντησή μας, θα κανονίσουμε και συνάντηση του προέδρου με τον Έλληνα πρωθυπουργό Μητσοτάκη. Θα αποφασίσουμε για αυτό αργότερα. Ο πρόεδρός μας είπε: Είμαι πάντα έτοιμος να συναντηθώ με τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη», σημείωσε ο Cavusoglu κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης