Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης διαφοροποιεί τη θέση του από την Greenhill

Ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης διαφοροποιεί τη θέση του από την Greenhill
Η εκπροσώπηση της Pemanoaro στην γενική συνέλευση του Ελλάκτωρ από τον κ. Σ. Μπρέγιαννο και οι διατυπωθείσες απόψεις, εκφράζουν αποκλειστικά τις θέσεις της GREENHILL Investments Limited και σε καμία περίπτωση αποτελούν απόψεις της PEMANOARO και ειδικότερα του κ.Α. Καλλιτσάντση
Σχετικά Άρθρα

Τη διαφοροποίηση της θέση του από τις απόψεις της Greenhill που εκφράστηκαν κατά την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του Ελλάκτωρ, στις 22 Απριλίου 2021, ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του ο κατά 50% ιδιοκτήτης της Pemanoaro, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης.
Όπως επισημαίνει ο κ. Καλλιτσάντσης, εκπροσώπηση της Pemanoaro στην γενική συνέλευση του Ελλάκτωρ από τον κ. Σ. Μπρέγιαννο και οι διατυπωθείσες απόψεις, εκφράζουν αποκλειστικά τις θέσεις της GREENHILL Investments Limited και σε καμία περίπτωση αποτελούν απόψεις της PEMANOARO και ειδικότερα του κ.Α. Καλλιτσάντση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η εταιρεία PEMANOARO LtD ανήκει κατ’ αναλογία 50% - 50% στους κ.κ. Αναστάσιο και Δημήτριο Καλλιτσάντση.
Μετά την εξάσκηση των δικαιωμάτων της εταιρείας Aeolus Investors LLC και τη συνακόλουθη συμφωνία πώλησης του 100% των μετοχών της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που κατείχε η PEMANOARO Ltd στην εταιρεία GREENHILL Investments Limited συμφερόντων των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη, όλα τα δικαιώματα ψήφου της PEMANOARO για το υπολειπόμενο ποσοστό που παραμένει στην κυριότητα της PEMANOARO, μέχρι την ολοκλήρωση της μεταβίβασης, μεταφέρθηκαν στην GREENHILL Investments Limited όπως άλλωστε έχει γνωστοποιηθεί και με επίσημες ανακοινώσεις προς το Χ.Α. και την Ε.Κ. .
Η εκπροσώπηση της PEMANOARO Ltd στην Ε.Γ.Σ. από τον κ. Σ. Μπρέγιαννο και οι διατυπωθείσες απόψεις, εκφράζουν αποκλειστικά τις θέσεις της GREENHILL Investments Limited και σε καμία περίπτωση αποτελούν απόψεις της PEMANOARO και ειδικότερα του κ.Α. Καλλιτσάντση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης