Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Μπακογιάννη κατά Σχοινά για AstraZeneca: Κάποιοι να έχουν μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης

Αιχμές Μπακογιάννη κατά Σχοινά για AstraZeneca: Κάποιοι να έχουν μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης
Είναι άδικο να δημιουργείς αυτή την αγωνία στον κόσμο είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη

Η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε δηλώσεις σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ μίλησε για τους ενδοιασμούς που υπάρχουν και εξέφρασε τη λύπη της για την ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί.
Επίκεντρο κριτικής και αναφοράς από την βουλευτή έγινε ο Μαργαρίτης Σχοινάς, καθώς και η Αθηνά Λινού, χωρίς βέβαια να την αναφέρει ονομαστικά.
Η κ. Μπακογιάννη είπε πως «ο μεγάλος μας φόβος είναι τα νοσοκομεία στην Περιφέρεια»καθώς και άλλα νοσοκομεία της χώρας μιας και κάποια, όπως αυτό του Καρπενησίου, έχουν φτάσει στο μέγιστο των ικανοτήτων τους.
Στη συνέχεια είπε πως οι δηλώσεις κάποιων, που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, είναι «ατυχέστατες», ασκώντας έντονη κριτική και στην άποψη του κ. Σχοινά:
«Το είπα και για τον κ. Σχοινά, ο οποίος έκανε τη δήλωση όχι για την ποιότητα του εμβολίου, αλλά γιατί η εταιρεία δεν τήρησε τις υποσχέσεις της στις παραδόσεις» ανέφερε.
«Λυπάμαι για αυτή την ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί όταν βλέπουμε τα εκατομμύρια των εμβολιασμένων και τα ελάχιστα περιστατικά με παρενέργειες.
Είναι άδικο να δημιουργείς αυτή την αγωνία στον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης