Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή: Πανικός στον ναό του Αγίου Ανδρέα πριν την Ανάσταση - Συνελήφθησαν δυο άντρες με καραμπίνες

Αγία Παρασκευή: Πανικός στον ναό του Αγίου Ανδρέα πριν την Ανάσταση - Συνελήφθησαν δυο άντρες με καραμπίνες
Οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις
Αναστάτωση επικράτηκε το βράδυ του Μ. Σαββάτου, λίγο πριν την Ανάσταση, στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην Αγία Παρασκευή, όπου τελικά έγιναν και δύο συλλήψεις.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο για να γιορτάσουν την Ανάσταση παρατήρησαν δυο άντρες με καραμπίνες στα χέρια στο πίσω μέρος του ναού και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.
Στην εκκλησία έσπευσε αξιωματικός και αστυνομικοί της ομάδας Δίας Βορειανατολικής Αττικής, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν και μέσα στο ιερό και ενημέρωσαν τον ιερέα ότι έπρεπε να κάνουν έρευνες.

Οι συλλήψεις

Οι δυο άντρες εντοπίστηκαν στον εξωτερικό χώρο, οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και με περιπολικό τους προσήγαγαν στο τμήμα ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.
Πρόκειται για στρατιωτικούς εν ενεργεία, οι οποίοι φέρεται να υποστήριξαν ότι θα χρησιμοποιούν τις καραμπίνες για να ρίξουν μπαλωθιές.
Τελικά, οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Τι εντοπίστηκε

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μια χάρτινη κούτα με πλήθος φυσιγγίων.
Ακόμη, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην Αγία Παρασκευή οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας εντόπισαν ένα σάκο με μπουκάλια γεμάτα με βενζίνη, στα οποία είχαν ενσωματωθεί δυναμιτάκια, δίπλα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης