Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Κρυπτονομίσματα: Στην Galaxy Digital η BitGo αντί 1,2 δισεκ. δολ.

Κρυπτονομίσματα: Στην Galaxy Digital η BitGo αντί 1,2 δισεκ. δολ.
Στην απόκτηση της ΒitGo, αντί 1,2 δισεκ. δολ., προχώρησε η Galaxy Digital
Σχετικά Άρθρα

Στην απόκτηση της ΒitGo, αντί 1,2 δισεκ. δολ., προχώρησε η Galaxy Digital, εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που επικεντρώνεται στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα Coindesk.
Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, οι μέτοχοι της BitGo θα λάβουν 33,8 εκατομμύρια μετοχές της Galaxy Digital και περίπου 265 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά.
Τον περασμένο μήνα, η CoinDesk ανέφερε ότι οι δύο εταιρείες βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις για πιθανή συμφωνία.
«Η απόκτηση της BitGo καθιερώνει την Galaxy Digital ως one-stop shop για τους θεσμικούς επενδυτές και βοηθά σημαντικά στην επιτάχυνση της αποστολής μας να καθιερώσουμε ψηφιακά οικοσυστήματα περιουσιακών στοιχείων και την τεχνολογία blockchain», δήλωσε ο Novogratz, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Galaxy.
Πέρυσι, η BitGo είχε συζητούσε για πώλησή της στον γίγαντα της Fintech PayPal, οιυ προσέφερε 750 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά για την εταιρεία φύλαξης κρυπτονομισμάτων.
Οι μέτοχοι της BitGo θα κατέχουν περίπου το 10% της νέας εταιρείας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BitGo Mike Belshe θα γίνει αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Galaxy Digital και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.
Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί το 4ο τρίμηνο του 2021, με την επιφύλαξη κανονιστικού ελέγχου και έγκρισης από τους μετόχους της Galaxy.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης