Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Ευκαιρία η πανδημία για τον Μητσοτάκη για να επιβάλλει ότι πιο αντιλαϊκό στον κόσμο της εργασίας

Τσίπρας: Ευκαιρία η πανδημία για τον Μητσοτάκη για να επιβάλλει ότι πιο αντιλαϊκό στον κόσμο της εργασίας
Μας γυρνάει σε πολύ παλιές εποχές υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

Επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη ότι επιχειρεί να αξιοποιήσει την πανδημία ως ευκαιρία για να επιβάλλει ότι πιο αντιλαϊκό και αντιδραστικό στον κόσμο της εργασίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έδωσε το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση για την εργατική Πρωτομαγιά.
«Η απάντηση σήμερα των εργαζόμενων με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία είναι ένα μήνυμα: αυτή θα είναι μία κορυφαία μάχη υπεράσπισης του δικαιώματος των εργαζομένων και της λαϊκής πλειοψηφίας στη ζωή και στην αξιοπρέπεια.
Και αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε μέχρι το τέλος.
Ενώ σε όλο τον κόσμο η πανδημία οδηγεί τις κυβερνήσεις να συνειδητοποιήσουν ότι οι ανάγκες του ανθρώπου, η ανθρώπινη ζωή, είναι πάνω από τα κέρδη, στην Ελλάδα η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κινείται στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση και επιχειρεί να αξιοποιήσει την πανδημία ως ευκαιρία για να επιβάλει ό, τι πιο αντιλαϊκό, ό, τι πιο αντιδραστικό έχει φέρει ποτέ ελληνική κυβέρνηση απέναντι στον κόσμο της εργασίας, την κατάργηση του 8ωρου.
Μας γυρνάει σε πολύ παλιές εποχές.
Το οκτάωρο καθιερώθηκε με αγώνες από το 1886, τους μεγάλους εργατικούς αγώνες του Σικάγο στις ΗΠΑ, όπου καθιερώθηκε ο εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιάς.
Καλύτερα να το ξανασκεφτούν» ανέφερε ο κ.Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης