Football Talk

Αλλαγή έδρας στον τελικό υποστηρίζουν οι Άγγλοι, η UEFA λέει δύσκολο!

Αλλαγή έδρας στον τελικό υποστηρίζουν οι Άγγλοι, η UEFA λέει δύσκολο!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο τελικός του Champions League να γίνει στην Αγγλία, άφησε με δηλώσεις του ο Υπουργός Εξωτερικών της Αγγλίας, Γκραντ Σαπς και πλέον όλα είναι ανοιχτά για το μεγάλο γεγονός της χρονιάς.

«Η FA είναι σε συζητήσεις με την UEFA για τη μεταφορά του τελικού του Champions League». Με αυτή την αναφορά, ο Γκραντ Σαπς έβαλε «φωτιά» στο θέμα της έδρας όπου θα διεξαχθεί ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Υπουργός Εξωτερικών θα ανακοινώσει νέους νόμους όσον αφορά στα ταξίδια των Άγγλων πολιτών στο εξωτερικό. Ουσιαστικά, θα υπάρχουν οι πράσινες, οι κίτρινες και οι κόκκινες χώρες, ανάλογα με την κατάσταση του κορωνοϊού. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η Τουρκία θα βρίσκεται στην κόκκινη γραμμή.

Αυτό σημαίνει, πως όσοι ταξιδέψουν στη Κωνσταντινούπολη για τον αγγλικό «εμφύλιο», θα πρέπει στην επιστροφή τους, να μείνουν σε υποχρεωτική καραντίνα για 10 μέρες. Στο θέμα των οπαδών, συνεπάγεται πως το πλάνο για την παρουσία 25 χιλιάδων οπαδών, αναβάλλεται. Σε αυτό, συμπεριλαμβάνονται και τα μέλη των δύο συλλόγων.

Παρά τα συνεχόμενα τεστ που υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές, η Αγγλία δεν πρόκειται να προχωρήσει σε εξαίρεση για κανέναν. Αυτό, φυσικά, θα δημιουργήσει και πρόβλημα για το EURO, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου.

Το «BN Sports» επικοινώνησε με την UEFA και η απάντηση σε αυτό το σενάριο, σε πρώτη φάση, είναι πως πολύ δύσκολα θα αλλάξει η έδρα του μεγάλου τελικού. Ο λόγος είναι πως τα ΜΜΕ ή οι χορηγοί για την αναμέτρηση δεν γίνεται να μετακινηθούν, ενώ και τα μέτρα στην Αγγλία, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του τελικού. 

Εαν, πάντως, επαληθευτεί η προαναφερόμενη κίνηση, ο τελικός θα έχει αλλάξει έδρα για δεύτερη σερί χρονιά. 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης