Football Talk

Αλλάζει για Wembley η UEFA, αν ο Τζόνσον άρει την καραντίνα - Στην Πόλη ο τελικός του 2023

Αλλάζει για Wembley η UEFA, αν ο Τζόνσον άρει την καραντίνα - Στην Πόλη ο τελικός του 2023
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχουν καθίσει UEFA και βρετανική κυβέρνηση για τον τελικό του Champions League, με την… καραντίνα να παίζει κομβικό ρόλο στην τελική απόφαση.
Σχετικά Άρθρα
Όπως φαίνεται ο τελικός του Champions League αναμένεται να γίνει στο Λονδίνο, μετά από την επιλογή της βρετανικής κυβέρνησης να εντάξει την Τουρκία στην «κόκκινη λίστα». Ο τελικός προορίζεται να διεξαχθεί στο «Wembley», με τους «Times» να κάνουν λόγο για παρουσία 22.500 θεατών στο γήπεδο.

Σε επικοινωνία που είχε το «BN Sports» με την UEFA, επιβεβαιώθηκε από την διοργανώτρια αρχή πως στόχος είναι να γίνει ο τελικός με παρουσία 22.500 θεατών, ωστόσο όλα θα κριθούν στο τι μέλλει γενέσθαι με το lockdown στην Αγγλία. Τα άτομα της UEFA, καθώς και από τα τηλεοπτικά δίκτυα τα οποία έχουν πάρει τα δικαιώματα του μεγάλου τελικού, που θα μεταβούν στο Λονδίνο φτάνουν περίπου τα 1.000, την ώρα που θα υπάρξουν χορηγοί και επίσημοι προσκεκλημένοι στις εξέδρες του «Wembley».

Οι δύο πλευρές καλούνται να βρουν άμεσα λύση στο θέμα του lockdown, με την UEFA να ζητά από την κυβέρνηση Τζόνσον την άρση του, ώστε να γίνει ο τελικός με την παρουσία κόσμου. Η «deadline» για τη συμφωνία αναμένεται να είναι το απόγευμα της Τρίτης (11/5), καθώς αργότερα θα χρειαστεί να περάσουν από εκτελεστική επιτροπή για την σειρά των τελικών.

Σε περίπτωση που έχουμε αίσιο τέλος στην υπόθεση, η UEFA έχει ήδη φροντίσει για την Κωνσταντινούπολη, η οποία δεν θα μείνει με «άδεια» χέρια. Το πρόγραμμα που σκέφτεται η διοργανώτρια αρχή, είναι γίνει κανονικά στην Αγία Πετρούπολη ο τελικός του 2022, η Κωνσταντινούπολη να φιλοξενήσει τον τελικό του 2023, ενώ σε «Wembley» και Μόναχο θα γίνουν οι τελικοί του 2024 και 2025 αντίστοιχα.

Μάριος Αγγελέτος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης