Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Bravo 2021 - Σε τελική ευθεία η ανάδειξη των Πρωτοβουλιών που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον!

tags :
Bravo 2021 - Σε τελική ευθεία η ανάδειξη των Πρωτοβουλιών που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον!
Πρόσκληση στους Ενεργούς Πολίτες να καταθέσουν τη γνώμη τους

Ο Θεσμός διαλόγου Bravo 2021, που αναπτύσσεται από το QualityNet Foundation βρίσκεται στη τελική ευθεία του και καλεί το ευρύ κοινό, τους Ενεργούς Πολίτες να ενημερωθούν και να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον!
Στο Bravo Sustainability Dialogue & Awards μπορούμε να δούμε τις πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί από Φορείς, Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών. Περιμένουν όλους εμάς να πούμε την γνώμη μας, ψηφίζοντας στο https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting.
Ενώ στο Bravo Schools, βλέπουμε τις προτάσεις που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά μας, οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης BRAVO SCHOOLS -Ψηφοφορία (sustainablegreece2020.com).
Η κα Χρυσούλα Εξάρχου, Πρόεδρος του QualityNet Foundation δήλωσε: «ο ρόλος των Ενεργών Πολιτών στο θεσμό διαλόγου Bravo είναι πολύ σημαντικός, καθώς μέσα από την ψήφο μας, τα σχόλια και την κατάθεση προτάσεων, συμβάλλουμε όλοι μας στην εξέλιξη των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στην χώρα μας».
Τα τελευταία 12 χρόνια, στο Θεσμό Bravo συμμετέχουν οι σημαντικότεροι Οργανισμοί της χώρας μας, που έχουν εκφράσει την δέσμευσή τους στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και στην Κοινωνική Υπευθυνότητα. Ενώ το Bravo Schools, ο μαθητικός διαγωνισμός για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης δίνει το δικό του στίγμα στον μεγάλο αυτό Θεσμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης