Επιχειρήσεις

Καρυτινός (Prodea): Σε εξέλιξη έργα 400 εκατ. ευρώ - Μεγάλες ευκαιρίες στα logistics

Καρυτινός (Prodea): Σε εξέλιξη έργα 400 εκατ. ευρώ - Μεγάλες ευκαιρίες στα logistics
Καρυτινός (Prodea): Ετοιμάζεται νέο συγκρότημα αποθηκών στον Ασπρόπυργο

Για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον τομέα των logistics μίλησε στο Φόρουμ των Δελφών, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο κ. Άρις Καρυτινός, Διευθύνων Σύμβουλος, Prodea Investments.
Όπως τόνισε, ο τομέας των logistics παρουσιάζει ευκαιρίες για επενδύσεις λόγω της εξαιρετικής θέσης της χώρας, της μεγάλης διακίνησης εμπορευμάτων από τα γύρω κράτη μέσω της Ελλάδας αλλά και της αντοχής του κλάδου την περίοδο της κρίσης.
Αναφερόμενος στις επενδύσεις που έχει αναλάβει η εταιρεία, ο κ. Καρυτινός τόνισε πως ετοιμάζεται νέο συγκρότημα αποθηκών στον Ασπρόπυργο, ενώ υπάρχει επενδυτικό πρόγραμμα 50 εκατ. Ευρώ στα logistics για φέτος.
Για το project του Πύργου του Πειραιά τόνισε πως «είναι ένα εμβληματικό κτίριο, το οποίο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2023 και θα έχει μικτή χρήση», ενώ για το Σαρόγλειο Μέγαρο στην Ομόνοια ανέφερε πως θα δημιουργηθεί ένα ξενοδοχείο 200 δωματίων.
Κλείνοντας, υπογράμμισε πως η εταιρεία έχει σε εξέλιξη έργα 400 εκατομμυρίων ευρώ, τα 200 από τα οποία έχουν ήδη υπογραφεί και αφορούν κυρίως κλάδους όπως τα γραφεία και τα logistics.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης